moja prva skusenost s R1200GS LC 2013 bola tiez taka, ze "to jako vazne? toto je ten etalon?" ... tej motorke prichadzam na chut postupne, ale cim viac na nej prejdem, tym viac sa mi paci.. zatial mam na nej len cca 500km...
Upravil Kimlo dne 26.03.2021 08:34
chalan podla mna, nevie co chce... po 80km este nevies o tej motorke nic... je to unahleny zaver... Kazdopadne, ak ma spekulovat, nech ju preda niekomu, kto z nej bude mat naozaj radost a nebude riesit sprostosti
ale tak se proste nezadarilo, vybere si treba neco jineho no
je potreba to brat pozitivne, na trhu je k mani dalsi pekna GS od Boba, takze v poradku ...
acer napsal:
Prostě celkovej dojem mohutné mašiny, chtěl jsem s paní jezdit po okrese, ale nezdá se mi to nějak extra oproti novému traceru co mám. Asi to srovnavam s motokolem.
Toho jsem chtěl původně prodat, ale momentálně jsem spíš nakloněn nechat si ho.
Myslel jsem že mě báwo osloví hned. Nějak se nestalo .
Bylo by lepší někomu dát ten chlebíček a půjčit si ho na projížďku.
Motorově taky u BMW nevyužiju, chtěl jsem strasnej tah, ten tam je ale celkově je to spíš tak jet za hranice a zpět, než se smrdlat po městě a okolí 100km.
Jak mi něco nesedne hned, kousnu se a obrat o 180°.
To bylo přemejšleního a nakonec tohle. No s tebou bych chtěl mít dvojdomek... Kup si choppera, ten ti třeba vydrží aspoň tejden
Upravil Taborak dne 26.03.2021 09:33
Miguel napsal:
nebral bych si to osobně, prodává i to MT
Já vím Michale,ale rozhodnout se po 80km?????
Vždyt ten motor podvozek to je prostě mercedes mezi motorkama
jestli cestuje s paní, tak to podle mého je ta nejlepší motorka pro jízdu ve dvou.
na jednu stranu bych ho chápal, já jsem ještě na žádné motorce nejel před tím, než jsem jí koupil na druhou stranu tvrdil, že testovací jízda proběhla...
pod trvalým dohledem
Jestli jste si všimli, tak většinou jak někdo moc vybírá, zakládá vlákna o X stranách o koupi, výběru modelu, "bolestech" modelů, tak to většinou skončí tím, že nic nekoupí nebo koupí úplně jinou značku a nebo když koupí, tak za pár měsíců vidíš inzerát, že to prodává.
Ale tohle byl fakt rekord.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Máme známého, kterej se jel jeden den kouknout na 3 motorky, silnici, chopper a enduro a nevěděl, co si koupí. A když jel domů, tak už přemýšlel, jaká bude jeho další motorka, samozřejmě za 14 dní již zase prodával, a takhle pořád
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Já to udělal jednoduše... V roce 1997 jsem si udělal řidičák na moto jen tak, co kdyby někdy, ani nevím na čem jsem to jezdil. Od té doby jsem na moto neseděl. No a loni to "někdy" přišlo a bez toho, abych se na něčem svezl a ani na té své, jsem koupil GS LC 2013. Zatím naježděno cca 5 tis. a max. spokojenost. Jezdím v podstatě výhradně ve dvou s manželkou a užíváme si to. Prostě žádné vymýšlení a je klid
Jak napsal Leonardo. Tu motorku musíš milovat. Já jsem po dvou naháčích koupila 800 gs. Ono to bylo také hodně že zdravotních důvodů, méně váhy na rukách. Dojem byl takový smíšený. Ale zjistila jsem, že se dá jezdit i jinde než po silnici. Pak jsem zkusila LC a úplně jsem té motorce propadla. Taková lokomotiva a přitom tak obratná. Já s ní umím jezdit i okolo komína a náramně si to užívám. Vůbec mi nevadí jí vytáhnout z garáže třeba jen pro rohlíky. Pořád hledám záminku abych mohla jet na motorce. Vlastně už ani jinou motorku nechci. Když ji miluješ, není co řešit.
Moniis napsal:
Jak napsal Leonardo. Tu motorku musíš milovat. Já jsem po dvou naháčích koupila 800 gs. Ono to bylo také hodně že zdravotních důvodů, méně váhy na rukách. Dojem byl takový smíšený. Ale zjistila jsem, že se dá jezdit i jinde než po silnici. Pak jsem zkusila LC a úplně jsem té motorce propadla. Taková lokomotiva a přitom tak obratná. Já s ní umím jezdit i okolo komína a náramně si to užívám. Vůbec mi nevadí jí vytáhnout z garáže třeba jen pro rohlíky. Pořád hledám záminku abych mohla jet na motorce. Vlastně už ani jinou motorku nechci. Když ji miluješ, není co řešit.
Právě jsem se zamiloval....
Možnost diagnostiky BMW
podle profilu je rocnik 82... ma prasa v avataru(!!) a v emailu retezec "69".
Too good to be true ... aby to nebyla nejaka past
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
a to prase!!!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já vám ty zvrhlosti musím zarazit . Prase mám v profilovce protože jsem myslivkyně a vepř je má nejoblíbenější zvěř . A 69 je má vražedná kombinace datumu narození. To mi nadělila maminka