Ahojte... Potreboval by som poradit ako sa vola toto ani neviem ako to nazvat... Nastartoval som a striekal stade benzin ako zadarmo. Asi tesnenie uz dislo natom no neviem ci sa tam da vymenit alebo to treba kupit cele... Len by som to potreboval pomenovat a ak to ma nejake katalogove cislo... Aby som to vedel objednat... Velmi pekne dakujem za odpoved...
[img]https://ibb.co/YpjLMTv[/img]
Hubi78 přiložený následující obrázek:
Podivej se na okrouzek.pokud si to nemazl vazelinkou dost castonse strhne hrana. Necha se koupit v bmw novy za cca 100kc
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Myslel som si ze to je iba povytiahnute tak som to pritalcil a stacilo otocit klucikom a hned to zacalo striekat... Tak kupim to len ak mi mozte povedat co pytat aby som to nehladal alebo nepytal ze je to tam od nadrze budu na mna kukat...
LUKAS81 je to mozne len strieka to a ako som pozeral tak som nevidel vtom kovovom niake tesnenie... No skusim zohnat ten okrouzek a potom ak nie tak to...
Též mám dotaz, sundal jsem kotouče z litaku, půjde na rovnání. Jaký je postup při opětovné montáži zpět? Myslím momenty a jaké použít lepidlo, na šroubech byla šedá hmota. Dík
Upravil Kuba89 dne 14.12.2020 06:01
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre