Dobré ráno pánové. Dnes se mi stala taková podivnost. Přes noc mi motorka trochu zmokla. Ráno jsem v pohodě nastartoval a za cca 5 km cesty, když jsem stál na semaforech, tak se mi začalo z motorky fest kouřit. Takovej bílej kouř, vycházelo to někde mezi spínačkou a budíkama. Popojel jsem pár metrů od semaforu. Přestalo to hulit, no ať jsem hledal jak jsem chtěl, nikde jsem nic nenašel. Svody čisty, na motoru žádný připečený zvíře. Vůbec netuším, co to mohlo být! Bohužel mám díky skvělé coroně čích v prdeli, tak jsem ani nedokázal poznat po čichu, jestli je to jen odpařování vody, nebo smrad plastu. Jediné co mě napadá, žeby chladič oleje? Může to tak hulit, když tam nateče voda zepředu?
Ahoj, něco podobnýho mi to kdysi udělalo když jsem R1150GS myl na myčce. Po vyjetí z ní a ujetí pár stovek m se mi stalo to samé, byla to jen čistě pára bez jakéhokoliv zápachu.
Mohu potvrdit vodu v chladiči oleje.
Když jsem jel poprvé domů na mé R1150GS, abych nezmokl po cestě, schoval jsem se do zastávky a moto zůstalo na dešti. Když přestalo, sedl jsem a vydal se domů. Dojel jsem kolonu na semaforech a v tu chvíli to začlo. I budíky se celý zapotily, komplet adv plexi taky a o helmě ani nemluvím. Na první jízdu hodně nepříjemné