Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW R1200GS a R1200GS Adventure (vzducháč)

Laďák
rafo
Přidané 25.05.2008 21:46

Registrace: 07.05.08
Zdar chlapy,
jezdim na GS1200 uz 2hou sezonu a chybi mi trochui lepsi - hlasitejsi zvuk... driv jsem jezdil taky na 2valcich - choppery vzdy s ladakama, to byla jina pisnicka... music
1 gs s ladakem jsem videl, slysel i projel asi 20km, ale bohuzel jsem zadny vetsi rozdil nepoznal, zvuk temer stejny, s tim rozdilem ze motorka vic strili po rychlejsim ubrani plynu, to ale nepotrebuju!Angry mate nejake zkusenosti se zmenou spotreby a treba i vykonu? me se zdalo ze to jde hladsej do otacek...
dnes sme zkuseli dal ladak z kamosovi GSX1400 - tam je to uplny koncert!dog na gs taky zklamani! jen to trochu vic strilelo...*pissed* mame s klukama delany ladak jen tak na srazy, at to dela randal a s tim to uz bylo pekne slyset lol
kdyz jsem motorku kupoval - jako 2hy majitel, rikali me ze katalizator je pri uz dany pryc! nevim ani proc? jak se to da proverit???
jsou nejake jine ladaky na 2 valce a 4 valce?Grin jaky bych mel udelat dalsi postup, nikdo me na vyzkouseni zvuku nebude pujcovat koncovky! mate nejaky znacky a typy osvedceny????? Cool dalsi zjisteni ze aby neco bylo dobre a poradne to dopadlo, neni to vubec jednoducheeee *pissed*

BIGR
Laďák
Přidané 25.05.2008 22:35

Registrace: 30.12.07
rafo napsal:
Zdar chlapy,
jezdim na GS1200 uz 2hou sezonu a chybi mi trochui lepsi - hlasitejsi zvuk... driv jsem jezdil taky na 2valcich - choppery vzdy s ladakama, to byla jina pisnicka... music
1 gs s ladakem jsem videl, slysel i projel asi 20km, ale bohuzel jsem zadny vetsi rozdil nepoznal, zvuk temer stejny, s tim rozdilem ze motorka vic strili po rychlejsim ubrani plynu, to ale nepotrebuju!Angry mate nejake zkusenosti se zmenou spotreby a treba i vykonu? me se zdalo ze to jde hladsej do otacek...
dnes sme zkuseli dal ladak z kamosovi GSX1400 - tam je to uplny koncert!dog na gs taky zklamani! jen to trochu vic strilelo...*pissed* mame s klukama delany ladak jen tak na srazy, at to dela randal a s tim to uz bylo pekne slyset lol
kdyz jsem motorku kupoval - jako 2hy majitel, rikali me ze katalizator je pri uz dany pryc! nevim ani proc? jak se to da proverit???
jsou nejake jine ladaky na 2 valce a 4 valce?Grin jaky bych mel udelat dalsi postup, nikdo me na vyzkouseni zvuku nebude pujcovat koncovky! mate nejaky znacky a typy osvedceny????? Cool dalsi zjisteni ze aby neco bylo dobre a poradne to dopadlo, neni to vubec jednoducheeee *pissed*

Už se to tady několikrát řešilo. Projdi fórum a najdeš dost informací a zkušeností.
BIGR přiložený následující obrázek:

[229.08Kb]

Alda
Laďák
Přidané 25.05.2008 22:58

Registrace: 20.10.07
Ja poridil Leo Vince SBK. Je to masakr. S vyndavaci vlozkou je homologovanej, bez ni ma naprosto luxusni zvuk.
Nevim, co je UB, ale pokud se nejak nekdy sejdem, neni problem predvest.

Pardal
Laďák
Přidané 25.05.2008 23:36

Registrace: 08.04.07
Alda napsal:
Ja poridil Leo Vince SBK. Je to masakr. S vyndavaci vlozkou je homologovanej, bez ni ma naprosto luxusni zvuk.

ja jsem z LBC a poslechl bych si to docela rad... se muzem nekdy projet
Kompletní výbava motocestovatele
www.rockway.cz výrobce
www.klim-cz.com-oficiální dealer
www.twalcom-czech... - výhradní dovozce
http://www.facebo...ockwayShop
Revitshop.cz

http://www.rockway.cz
rafo
Laďák
Přidané 26.05.2008 10:00

BIGR napsal:
rafo napsal:
Zdar chlapy,

Už se to tady několikrát řešilo. Projdi fórum a najdeš dost informací a zkušeností.

dik za moooc peknou fotku! Cool celou diskuzi pro gs1200 jsem prosel a o ladakoch jsem nic poradne nenasel, dival jsem se i historicky do sekce GS1150, tak jsem nic zasadniho a poucneho nenasel... *pissed*
ne ze bych byl linej, ale nevis kdy a kde to bylo Cool Wink

Alda
Laďák
Přidané 26.05.2008 10:22

adventure: neni vubec zadnej problem.

rafo
Laďák
Přidané 26.05.2008 11:01

Alda napsal:

UB jsem uz malinko upravil, je to od zlina - uh. brod! k tobe dost daleko Frown ktery typ mas na GS1200? ja se dival co prodavaji po netu (pro DL1000, XL1000V, TDM 850) na gs jsem nic nevidel, na ofic. strankach (jak amerika nebo evropa) pro bmw delaji jen na G650 napr. http://www.leovinceusa.com/

kdyby se ti chtelo udelat nejake video se zvukem s vlozkou a bez ni, bylo by to uplne super Grin muzes to pak dat na youtube a poslat odkaz annoy

Alda
Laďák
Přidané 26.05.2008 11:24

Video ani jen nataceni zvuku nema smysl.
At to natocis sebelip, poznas z toho kulovy.
Ja si zvuk poslechl na webu Leo Vince a on je uuuplne jinej (lepsi).
Mam presne tenhle: http://www.motost...10420.html.

Pardal
Laďák
Přidané 26.05.2008 12:22

Registrace: 08.04.07
Alda napsal:

Dobre ja mam ted moto na servisu, ale jinak je cislo na me 774 100 601, tak klidne napis a muzem se nekde sejit.
Kompletní výbava motocestovatele
www.rockway.cz výrobce
www.klim-cz.com-oficiální dealer
www.twalcom-czech... - výhradní dovozce
http://www.facebo...ockwayShop
Revitshop.cz

http://www.rockway.cz
audina
Laďák
Přidané 26.05.2008 13:12

Registrace: 16.05.08
Mozno to tu nepatri ale len vcera 25.5 u nas na Jahodnej policajti dvom motorkarom odobrali osvedcenie od moto lebo nemali ladaky zapisane v osvedceni a policii sa zdali hlucne ,ze nech si to daju premerat na stk,Ja mam ladak len na FZR 1000 znacky Huric ale ze idem pocut ma na 3km na GS mam vyfuk original ,po kontrolach policie uz nad ladakom neuvazujem.music

audina.webz.cz
TomasTT
Laďák
Přidané 26.05.2008 13:36

Registrace: 15.03.07
Pokud máš výfuk s evropskou homologací pro silniční použití, nemůžou na to říct ani Ň a když jsem se na to ptal na technické, řekli mi že mám vozit kopii toho certifikátu radši u dokladů. Pochopitelně že ne všechny výfuky certifikát mají a liší se kvůli téhle drobnosti třeba i o 30% v ceně. Konkrétně Remus dělá výfuky bez vyražené certifikace a pochopitelně bez těch dokladů třeba pro Anglii, kde se prodávají fakt o hodně lěvnější a u těch prodávaných pro "silniční ježdění" je velký certifikát zkušebny a malá kopie aby se rovnou vešla třeba do dokladů nebo pod sedlo. Je otázka, jestli to za ty problémy stojí nebo ne, každopádně stačí narazit na chytrýho policajta v AT a problémy jsou se vším. Třeba v Německu jen zírají, že se u nás prodávají výfuky určené pro použití bez katalyzátoru (to je trošku odlišná verze, ačkoliv koncovka homologaci má, svoj jí logicky mít nemůže), což by si u nich nikdo nedovolil a až do Francie to vozí na vozíku a teprve odsud jedou po ose, protože kdyby je bez katu chytili, byl by vážný problém. Francie to vůbec neřeší, ESP pochopitelně taky ne, tam jezdí cokoliv.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
audina
Laďák
Přidané 26.05.2008 13:45

Registrace: 16.05.08
TomasTT napsal:
Pokud máš výfuk s evropskou homologací pro silniční použití, nemůžou na to říct ani Ň a když jsem se na to ptal na technické, řekli mi že mám vozit kopii toho certifikátu radši u dokladů. Pochopitelně že ne všechny výfuky certifikát mají a liší se kvůli téhle drobnosti třeba i o 30% v ceně. Konkrétně Remus dělá výfuky bez vyražené certifikace a pochopitelně bez těch dokladů třeba pro Anglii, kde se prodávají fakt o hodně lěvnější a u těch prodávaných pro "silniční ježdění" je velký certifikát zkušebny a malá kopie aby se rovnou vešla třeba do dokladů nebo pod sedlo. Je otázka, jestli to za ty problémy stojí nebo ne, každopádně stačí narazit na chytrýho policajta v AT a problémy jsou se vším. Třeba v Německu jen zírají, že se u nás prodávají výfuky určené pro použití bez katalyzátoru (to je trošku odlišná verze, ačkoliv koncovka homologaci má, svoj jí logicky mít nemůže), což by si u nich nikdo nedovolil a až do Francie to vozí na vozíku a teprve odsud jedou po ose, protože kdyby je bez katu chytili, byl by vážný problém. Francie to vůbec neřeší, ESP pochopitelně taky ne, tam jezdí cokoliv.

Presne tak .Krasne napisaneclap

audina.webz.cz
Alda
Laďák
Přidané 26.05.2008 14:26

adventure73 napsal:
Alda napsal:

Dobre ja mam ted moto na servisu, ale jinak je cislo na me 774 100 601, tak klidne napis a muzem se nekde sejit.

Ja mam cislo v profilu.

BIGR
Laďák
Přidané 26.05.2008 14:31

Registrace: 30.12.07
[quote]rafo napsal:
mate nejaky znacky a typy osvedceny?????
Kdyby tě to zajímalo.
http://www.bos-ex...x-bmw.html

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW R1200GS a R1200GS Adventure (vzducháč) :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 54
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,718
Nejnovější člen: Bezmena22

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 3.34 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI