ahoj, nemůži naprogramovat aby se sám zapl a ještě aby zvukově to potvrzoval, programování jsem zkoušel přesně podle návodu a žádná změna, je ten návod i na 05? Zítra zkusím druhý ovladač a jestli v návodu to není přehozený pozice 1 a 4- přehozený off a on.
R 1200 GS 05
Da se nejak prenastavit ta stupidni vlastnost alarmu R1200GS, kdy po deaktivaci musite zapnout zapalovani (svetla, cerpadlo atd. zbytecne do provozu), vypnout ho, abyste mohli alarm znovu aktivovat? Pri pojizdeni v garazi by se to hodilo.
ano, dá se to naprogramovat, ale mně to nejde. Ještě zkusím vyměnit baterku v ovladači.Když to je v továrním modu, tak dvakrát zapneš první tlačítko a máš vypnutý čidlo náklonu nebo to vypneš tlačítkem dvě. Tobě se sám zapne? při vytažení klíčku?
Upravil petrumr dne 28.11.2015 21:37
R 1200 GS 05
petrumr napsal:
ano, dá se to naprogramovat, ale mně to nejde. Ještě zkusím vyměnit baterku v ovladači.Když to je v továrním modu, tak dvakrát zapneš první tlačítko a máš vypnutý čidlo náklonu nebo to vypneš tlačítkem dvě. Tobě se sám zapne? při vytažení klíčku?
Asi mi nerozumite. Resim situaci, kdy motorka stoji v garazi pod alarmem. Za ni je skrin, do ktere chcete jit. Motorce vypnete alarm, na pojizdnem stojanu ji soupnete bokem. Chcete ji dat zpatky a zapnout znovu alarm. Me to nejde. Musim napred zapnout zapalovani, znovu ho vypnout a teprve pak mi jde alarm zase aktivovat. Naprosto ****ni...
xHackerM napsal:
Asi mi nerozumite. Resim situaci, kdy motorka stoji v garazi pod alarmem. Za ni je skrin, do ktere chcete jit. Motorce vypnete alarm, na pojizdnem stojanu ji soupnete bokem. Chcete ji dat zpatky a zapnout znovu alarm. Me to nejde. Musim napred zapnout zapalovani, znovu ho vypnout a teprve pak mi jde alarm zase aktivovat. Naprosto ****ni...
máš tam tlačítko vystrahy, čtyř blinkrů? A to tlačítko svítí i když máš vypnutý klíček. Jak se vypne elektrika, tak zhasne a již mně nejde alarm zapnout, vypnout jde když je zapnutý.
R 1200 GS 05
Prosím o radu. Potřebuji v programování nastavit, aby při spuštění alarmu motorka nepískala (dvakrát). Stačí když bliknou blinkry. Dělal jsem to podle návodu a vše šlo bez problémů, až do kroku, kde se nastavuje "úkon". Podle tabulky by to měl být hned krok 1 "po aktivaci/deaktivaci se ozve pípnutí", dal jsem tedy OFF. No a od teď když vypnu motor, tak se alarm sám zapne. Což je ale podle tabulky krok 4.
Je možné, že můj ročník 2007 má ty kroky 1 - 4 seřazené jinak? Dělat to pokus omyl je dost pakárna :-( Předem díky za tipy.
OndraCB: To vypadá stejně ty kroky jako podle návodu co tu je už nasdílený. Není nějaký fígl, jak to dostat do továrního nastavení?
Upravil Fojtik Design dne 04.09.2020 15:41
Kódováním samotného dwa/rdc. Odkud jsi? Mohl bych toto vyřešit v Sokolově
#bmwdiagsokolov specializovaný servis BMW a MINI,
originální diagnostika pro BMW, BMW motorrad, BMW i, MINI
Kódování, flashování, mapové podklady, doděláni výbavy, takřka cokoliv na BMW stačí se zeptat fb.me/bmwdiagsokolov
BMW R1200GS ADVENTURE 2006 Alpinweiss 3
Nakonec na asi třicátý pokus jsem to nastavil. Furt jsem to dělal stejně podle návodu. Tak nevím proč to nechtělo prolézt. Sice se to teď spouští hned po vypnutí motoru, ale s tím dokážu žít