Tygr napsal:
Neumíte rovnatmy se dvou v poho vejdem do sady origošů a na deset dní a máme sebou i francouku.....
Mám to podobně, jen místo Francovky vezeme fén a žehličku na vlasy a to podotýkám vždy!
Nicméně nebereme karitaťky ani stan, spíme v teple či chladu s teplou sprchou.
GSA 1250 Rallye 2024
Hmm, tak že už Medika nepoznám na první dobrou, i když vlastně, styl jízdy hodně napoví
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Dík. Teď už jen ty čísla a pak si na to zvyknout a samotřejmě doplnit o "nutné" věci :-)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak pro zvědavce dávám foto příčiny Bobšova úmrtí v Makedonii. Milda je v tom nevinně, koncák je repasovanej a drží.nevydržel zadní křížek a rozthal se. A to nelítám nikde po terénu a jezdím relativně plynule (byť né zrovna dle litery zákona). Prostá únava materiálu. Můžu být rád, že se to "nezaseklo" a nešel jsem naloženej na dálnici do smyku. Nicméně v koncáku je odfrézovaný kousek hliníku a jeden šroub s pouzdrem na ložisko je taky do půlky kaput. Zbytek křížku jsem z koncáku dostal až šroubem po navaření matky. A těch špon a bordelu....
Medik přiložený následující obrázek:
[59.07Kb]
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
[63.2Kb]
salem napsal:
A kolko kilometrov to zvladlo, kym sa to dostalo do tohto stavu?
Z hlavy to momentálně nevím, ale na tacho bylo něco přes 150 tisíc a před pár lety jsem nechával repasovat oba kříže. Musel bych se kouknout do zápisníku, abych to věděl přesně. Odhaduji tak cca 70 tisíc po repasu.
@bob s 1150 jsem se akorát vrátil z Rumunska bez jediného problému
akorát teda asi už vážně potřebuju nová lanka na plyn .... mám z tý posilovny mozoly
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
Kámoš se letos vrátil z dovolený na podválu. Prasklej kříž kardanu. Dvanáctistovka gso 2008. Asi to spíš chápu u Medikovy jedenáctky. Takže vyměnit a jedééém. Každopádně, na barvu to jezdí, takže taky gratuluju k novýmu stroji!
Baworák, boxer. Fakt není co řešit...