Vjetrnik napsal:
Leštěnkář není, bys musel vidět jeho neustále zasrané vosmikilo, kde mrtvé mouchy na plexi vozí rok i dva a je líný je důstojně pohřbít...
Takže případné nové dva šrámy z TTTE by nikdo nepoznal, neb by zapadly mezi ostatními...
jsem lestenkar predavkovany lenosti a nedostatkem casu
a hlavne ja mam moto trochu zasvinene od much po JEDINEM dnu. Takze cistit to pri dennim jezdeni.. to bych nedelal nic jineho... a jako Vjetrnik skoncit nechci.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak to jo. Ja bych tady dve mota neutahl. Kazde moto, plne pojistene a se zaplacenou silnicni dani = cca $2000 rocne a to uz je znat = 14 dni na moto nekde po Australii. Takze za mne jsem se rozhodl nevymejslet beekarny, jezdit a smirit se s neduhy osmistofky v terenu. Teren projede stejny jako ta 690, akorat min zabavnejc. Na druhou stranu mi na ni nejaky ten skrabanec nevadi. Kdyz bude nejhur, koupim pekne nove plasty, nez ji poslu do sveta....
Fotky z offroadu i z akce zveřejním večer. Mám pěkné fotky z brodu
A doufám, že bude i to video z kamery vítěze, které včera pozdě v noci (chci říct spíš ráno) vidělo pár jedinců v promítací místnosti a utvrdilo se v dojmu, že dotyčný má vypínač pudu sebezáchovy (stejně jako pilot sajdkáry)...
Díky moc všem za účast, celkově se tam otočilo asi 155 lidí, což je dobré a doufám, že program byl i přes noční liják zajímavý. Mrzí mě neúčast na tom dnešním plánovaném video/foto workshopu, který býval vždy hodně zajímavý ale chápu, že když máte před sebou stovky km v dešti, tak to už by zdržovalo.
Chtěl bych poděkovat za perfektně připravenou akci, bylo to super. Offroad trať byla perfektně připravená a navigačně pěkně těžká (ta Milanovo ,,modrá" zamotala hlavu hodně lidem :-) ). Tomu říkám pěkně rychlá rally, žádný plácání se na těžko průjezdnejch a ucpanejch místech, proložená rychlejma přejezdama po asfaltu.
Noční táboráček ..... taky huuustý :-)
Pipovo jízda z jeho pohledu..... pěkná nálož.
Škoda jen, že nepřijelo více lidí, bylo to nadimenzovaný pro pořádnou partičku cestovatelů.
Ještě jednou díky a těším se na další ročník. ********************************************
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Jarda-vopic napsal:
Chtěl bych poděkovat za perfektně připravenou akci, bylo to super. Offroad trať byla perfektně připravená a navigačně pěkně těžká (ta Milanovo ,,modrá" zamotala hlavu hodně lidem :-) ). Tomu říkám pěkně rychlá rally, žádný plácání se na těžko průjezdnejch a ucpanejch místech, proložená rychlejma přejezdama po asfaltu.
Noční táboráček ..... taky huuustý :-)
Pipovo jízda z jeho pohledu..... pěkná nálož.
Škoda jen, že nepřijelo více lidí, bylo to nadimenzovaný pro pořádnou partičku cestovatelů.
Ještě jednou díky a těším se na další ročník.
jinak Pipo gratuluju a rad jsem vas oba videl!
17 cm
Pripojuji se s chvalou a spokojenosti na program a organizaci akce. S trati jsem byl spokojenej, jedina skoda byla, ze jsem jel s klukama co meli lip udelany roadbook a ne jen papiry jako ja a tak diky tomu jsem se orientoval tak v 1/2 papirech. Ostatni jsem nestihal z duvodu nezastavovani prehazovat :-D.
Zajimave byli i ochutnavky jidel na cestovani. Jsem zvykli z US MRE na ohrivani v pytlikach pouze za pomoci vody, ale chut zde byla uplne jina. Rekl bych, ze tento produkt az se bude prodavat jako kompletni bez nutnosti vozit s sebou varic, ale jen vodu tak hodne lidi nejen z cestovani si ho bude kupovat.
Vecer promitani super (hlavne GAY zajezdy). Skoda ze jsem byl unavenej a tak jsem nevidel video jak Pipo jel tu trat. Treba se to nekde objevi na youtube apod.
Takze davam 10 z 10
3/6 Marines SEMPER FI
Parádní akce. Dal jsem silniční variantu a byla to taky neskutečná prča, jak jsme se s jinýma posádkama dojížděli a míjeli Navíc se člověk v místě úkolů dověděl od lidí spoustu zajímavých věcí. Škoda ,že mi povinnosti nedovolili zůstat až do neděle. Příště si určitě udělám víc času ,protože to za to stojí.
Aha, tak na dotazy ohledně zahraničních hostů odpovídám - německá výprava byla z centrály Touratechu. Dva kluci dělají na zákaznickém servisu a holohlavý menší pán byl obchodní a marketingový ředitel Touratechu pro celý svět. Třetí nejvyšší člověk v továrně. Dva další německy mluvící hosté byl rakouský dovozce Touratech (tedy na stejné pozici jako jsme my) s kolegou. V Rakousku Travel Event nepořádají (rakušáci jezdí na německý - to má logiku) a přijeli k nám pro předváděčku Tigera 800 a podívat se, jak to vypadá u nás.... Z obou soutěží byli nadšení...
Pipo, gratuluji! A je dobre, ze to i tocis.. po delsi dobe opravdu zajimava videa
17 cm
KOUKAM, ZE JSES S CENO TAKE VYFOCEN!! takze gratulace samozrejme take...
17 cm
Ještě jednou díky všem, kdo se podílel na organizaci, za krásnou XLR/vyjížďku!!!! Počasí vyšlo náramně, i když na můj vkus a gumy se na trati trošku víc prášilo, ale pro pohodu v kempu vynikající. Z toho co mě ještě oslovilo, všem kdo nebyl nebo neochutnal, vřele doporučuji AdventureMenu: slušný výběr, slušná cena, překvapivě (pro mě) výborná chuť.
2Pipo:
Video super. Jel jsi fakt kudlu. Že mi nandáš +/-15 minut jsem opravdu nečekal. (Tolik ke srovnání 800GS a 690Enduro ... to je samozřejmě BMW/KTM vtípek, protože to není o motorce, ale o jezdci). Nad rychlostí Tvé navigace jsem kroutil hlavou už na trati, doma u videa podruhé ... Jen jsem nenašel to zpestření pro diváky na levobok. Těšil jsem se na nějaký slovní komentář. U mě by prd.le lítaly jak vlašťovky :)