TOLI napsal:
Budeš mít na mekáči dva chlapi to ti musí stačit Budu se snažit dorazit ale zejtra mám troje školení a ten poslední je prej nejhorší
... ale dva chlapi mi stačí... já s nimi pojedu ráda... jen jeden psal "zatím potvrzuji", druhý psal "předběžně potvrzuji" a tys napsal "ruším potvrzení"... tak jsem lehce skeptická nu
... já si právě radši vzala dovolenou, páč vím, že dojít tam, tak do tmy pro změnu zase ani nevylezu...
Tak abych Tě uklidnil, tak také potvrzuji.
Snad Tě taky uklidním - potvrzuji
Přinejhorším, ksdyž všichni zklamete, tak já také vyrážím o 15 hodině, ale k D1 nehodlám ani čuchnout a k mekáči se mě taky nechce. Jedu z Bulovky a pokusím se někde spojit s Bobem. Škoda, že Milan bude strašit v práci tak dlouho.....
Nedělej Dášu a doraž taky k mekáči, pak už pojedeme zadem
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
tak já se snad urvu taky nějak po 15 a startuju na mám. Míru směr Benešov a vezmu to přes dvojmost na Želivce 49°35'45.917"N, 15°12'25.049"E, třeba někoho potkám
Zebra 1150 ADV
zetore já ho sice nemám a nejedu tam ale tuhle jsem byl omylem v prodejně bikers crown v chlumci a ty sluchátka a dalsí přislušenství tam měli tak jestli máš nějakej takovej po cestě zkus to tam
magoss napsal:
zetore já ho sice nemám a nejedu tam ale tuhle jsem byl omylem v prodejně bikers crown v chlumci a ty sluchátka a dalsí přislušenství tam měli tak jestli máš nějakej takovej po cestě zkus to tam
Také potvrzuji, budu u mekáče tak nějak před třetí.
newman napsal:
Danielle napsal:
TOLI napsal:
Budeš mít na mekáči dva chlapi to ti musí stačit Budu se snažit dorazit ale zejtra mám troje školení a ten poslední je prej nejhorší
... ale dva chlapi mi stačí... já s nimi pojedu ráda... jen jeden psal "zatím potvrzuji", druhý psal "předběžně potvrzuji" a tys napsal "ruším potvrzení"... tak jsem lehce skeptická nu
... já si právě radši vzala dovolenou, páč vím, že dojít tam, tak do tmy pro změnu zase ani nevylezu...
zetor napsal:
Koukám, že to maji v nějaký celý sadě...mně fat stačí jen ty sluchátka + mikrofon...
Jde mi jen jedno...a to jen když zahejbu kabelama...:-(
maj to skladem i v Bráníku v Prahé tak pokud si to rozmyslíš s tou sadou tak si to tam rezervuj na prodejně a dej vědět, já ti to cestou vezmu, zas taková zajížďka to neni
Zebra 1150 ADV
acsroman napsal:
Také potvrzuji, budu u mekáče tak nějak před třetí.
newman napsal:
Danielle napsal:
TOLI napsal:
Ok. Hlavně mi neujeďte..... Všude chodím s akademickým zpožděním......