schrek napsal:
Tak nám účinkující, osazenstvo i účastníky začal chvátit morimbundus, a to nám to letos vypadá na super počasí, zážitkový program na dopoledne zajištěn, tombola se pomalu začíná plnit a off trasa o vékendu najeta.
Takže pokud máte kapacitu klidně někoho přiberte současný stav 8-10 volných míst
No dnes jsem vymýšlel kochačkovou trasu pro ty ingoty a zamrdal jsem blátem že jsem vypadal jak hlíněný hrnes před vypálením.. No ale tam je raději nepovedu.Takže ok v sobotu dopo přijedu.Určitě tam najdu známé tváře..
Čaute. tak sme nakoniec prišli domov.stretli nas velke technicke problemy. na petovom rusovi prestalo dobijat a po 20km byla baterka KO.
takže som vyhladal najblišie OBI kupil auto bateriu a SKpásky. trochu rozobrali rusa po elektrickej stranke a pomali mse si ho bez svetiel trajdali domov.
namiesto hlavneho svetla sme tam dali moju čelovku ta to vydržala asi 50km a tiež KO. hold mali sme malo štávy
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Hlavní je, že ste dojeli. A neříkal náhodou včera Peťo, že to má na 6V?
Tak teď už to dynamo bude muset opravdu udělat.
Upravil vsezved dne 09.09.2018 17:27
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
ano ma to na 6V dynamo a baterku. ale zapalovani a indučka je od 612V takže kupili sme 12V do auta a dali to naprimo. vypinal motorku cez fajky
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Nazdar vseci, ja moc dekuju vsem co se zucastnilia udelali opet super atmosferu, letos opravdu velky diky vsem co nachystali OFF vyjizdky jak kochaci (Qwert) tak nekohaci ke konci az HARD off (Dave a Vilda), jelikoz sama chvala ze vsech stran. Taky velky dik vsem co dovezli veci do tomboly nebo dodali pred slezinou, jelikoz letos nejen rekordni prodej listku (boj o ceny mezi CR a SR byl dost znatelny), ale taky rekorni pocet cen 107!!!
Takze vsem znovu velky diky a co je nejdulezitejsi SLEZINA NO. 7 .............. BUDE
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Pobyl jsem krátce ale dobře bylo.Projíždka občas kochací nebyla ale všichni to zvládli a vypadali spokojeně..Je fajn že něco děláš pro ostatní a děláš to dobře..Tak zas příště..
qwert napsal:
Pobyl jsem krátce ale dobře bylo.Projíždka občas kochací nebyla ale všichni to zvládli a vypadali spokojeně..Je fajn že něco děláš pro ostatní a děláš to dobře..Tak zas příště..
Taky musím poděkovat. Byl to pěknej víkend, studený koupání a suprová vyjížďka s Qwertem. Ještě že bylo málo vody. :-) díky
Upravil jackA dne 10.09.2018 16:39
Schreku díky za organizaci, užil jsem si celý víkend.
Qwerte kochačku sem si taky parádně užil I přes to mé koupání v bahn?, kterému napomohli I obuté silniční gumy. Přesto jsme se krásně vyvětrali a viděli kousek přírody. Moc p?kně sis to na nás připravil. Díky.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Tak a fotky jsou hotové, kdyby někdo chtěl ještě přidat pošlete a přidám do fotogalerie. https://slezinaus....idnes.cz/Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček