Přátelé je mi to líto, ale vypadá to, že se letos nezúčastním a to jsem se tolik těšil.
Již dva dny mně motorka nějak ulobí. Po přidání plynu se chvíli nic neděje a po chvilce vyrazí. Dnes při odjezdu jsem nastartoval už s velkýma obtížema a během 100 km se stav hodně zhoršil. Motorka pocukává. Původně jsem si říkal, že by to mohl být nějaký horší benzín a po dotankování 3/4 nádrže 100okt. se to stále více zhoršuje. Kolísání otáček je i na volnoběh. Možná umírá čerpadlo, po zapnutí klíčku je zvuk normální ale zdá se mi že dost kvílí během jízdy, což jsem nikdy dřív s plnou nádrží neslyšel.
Po ohřátí se to hodně zlepšilo ale už teď už se nedá jet, snad dojedu domů.
Užijte si pohodový víkend.
Petr
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Tak su v pořádku doma (ani jsem nezmokl). Díky za pěknou akci - výborná parta i pivo. Škoda toho počasí, ale i tak to bylo pěkné.
Šreku, díky!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
V hustopečích na kruháči jsem se málem složil i za sucha a když jsem to rozdejchával, tak jsem si říkal jaký to asi musí být v dešti
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
vojta napsal:
dik vsem za peknej pokec v patek! Cestou v sobotu prselo jak prase a ja se natahl na kruhacu v Hustopecich
Měl jsi tam vys..ný. Kdybys zůstal, tak se Ti to nestalo. To musíš jet "ausgerechnet" do Pavlovic... Doufám, že jsi v pořádku.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
vsem bych chtel moc podekovat, ze dorazili a udelali znovu super atmosferu i kdyz pocasi bylo zatim to nejhorsi za 7 let poradani akce.
Dekuji vsem co zustali a pomohli uklidit chalupu, diky tomu jsme se dostal s klukam celkem brzo domu. Nesmim zapomenouzt i na vsechny co dovezli neco do tomboly bylo opet spousty cen.
A hlavne bych moc chtel podekovat Michalu Vankovi, ze si nasel na nas cas i kdyz se pred chvilkou po roce vratil z cesty afrikou s jeho projektem S Michalem v sedle, nevaha a udelal nam luxusni promitani fotek a povidani o jeho ceste.
A jak to vidim na dalsi rok, asi jste me presvedcili, ze se opet uvidime.
Upravil schrek dne 09.09.2019 13:11
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
pokial budem mat rovnaku smennost ako mam teraz tak si mne piš. mam volno
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Chlapaku, u tebe musim napsat, ze tobe musim podekovat taky velice moc, jelikoz jsi dojel i kdyz bylo dost hnusny pocasi a udelal jsi pro kluky super vyjizdku. Opravdu moc děkuji.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček