Doufám že jenom "sýčkuju", ale obávám se, že tenhle termín nám asi zase "neklapne"...
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Teď před 30 minutama jsem se vrátil z Norska, tak se v tom musím trošku orientovat co zase zakázali.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
nemyslim ze by nejake ze soucasnych omezeni melo primo vyustit ke zruseni radarky, jenze do 14ti dnu to bude vsechno uplne jinak, vcetne nouzoveho stavu, takze ted nema cenu jeste nic resit ...
nicmene za me jsem za stav za 14 dni bohuzel pesimista :/
PavelDR napsal:
Nechci malovat čerta na zeď,ale Prý Mula uvažuje o společných akcích od 1.10. v počtu 20 lidí.Vyjímka mají být svatby a tam by to mělo být do 30 osob.
Pokud to tak bude,tak bude muset Ruda udělat minimálně tři svatby
Tak přátelé Radarka bude. Předpokládám, že nám to nezatrhnou z hodiny na hodinu. Začínám na tom makat. Jenom mám problém s množstvím jídla. Když tak vás dokrmím klobáskami. Pište sem kdo přijede určitě, ať mám nějaký nástřel. Díky
Když to tak čtu na netu, tak to bude poslední společenská akce nejméně na měsíc. Od pondělí to spustí.
Pokud nebude zákaz, tak já + 1 do noclehárny prosím z pátku na sobotu asi....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
nerozum. Ja budu zalezlej na 100% doma.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Klobásky? Ty můžu žrát celej tejden :-) Tlustej už jsem a lepší to nebude. Jak tak čtu, tak se ten vládní lampasák už dočista zbláznil. Takže prvních 10 si může nechat mobil, ostatní ho vypnou a zavřou do kufru :-)
Mobil k žraní klobásek a chlastu nepoptřebuju. Za tmy jsem tam.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
hicks napsal:
nerozum. Ja budu zalezlej na 100% doma.
To chápu, ty jsi riziková skupina
to zaprvy, nicmene zadruhy tedy rozhodne nejsem sam
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2