Chystám se koupit dodávku z Nemecka, ale auto je již v ČR (Liberec), dovezené individuálnim dovozcem (prijelo na převozových značkách). Ja ho ale budu registrovat v Praze.
Můj dotaz tedy zní, jestli je možné na takové auto zařídit převozové značky abych nemusel tahat auto na vleku? Anebo již není jiná možnost?
POkuď ano, kdo mi vystaví prevozové značky? registr vozidel v Liberci?
Děkuji , pokuď by někdo poradil jak na to.
Auto nekupuji z autobazaru, ale od individuálního prodejce.
Ted tomu nerozumim.. v Liberci to neprojde ale v Praze ano? To lecos naznacuje a ty si koledujes... soukromnik ti nema jak vystavit papirovou prevozku. Bazarnik ano ale zase to neni jeho auto.. takze taky lumparna.. podminkou je mit povinne ruceni a behem prepravy jsi povinnen byt ve vozidle sam. Spolujezdec je za pokutu. Presto kazdou chvili vidis auto s papírovou prevozkou a v tom rodinu na vylete... osobne bych se taky priklanel k registraci na miste a odjezdu uz rovnou na znackach.. v jinem pripade vlek - usetris si hodne starosti.. i kdyz hodne lidi si rekne, tak co, zkusim to, treba me nechytej..
Ano pochopil jsem, že soukromnik nemůže vystavit převzové, takže jedine na vleku. Ale je tam plno problému nejen se sklami, že radši pohledám jinou dodávku s českým TP. diky za reakci
Ona rada přihlásit v Liberci zní logicky, ale úřad na to má ze zákona 30 dní a třeba v Podskalský na Praze Západ mi řekli 2 až 3 týdny, v Praze prý tak týden.
Na počkání to dělají asi málokde.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black