Však taků hajtru doma taky máš Bohumile. Nebo jsi jí vyhnal kvůli té modré vodnici?
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Však taků hajtru doma taky máš Bohumile. Nebo jsi jí vyhnal kvůli té modré vodnici?
Za LC bych takovu staru hajtru nikdy nevymenil....a ta moja už je skoro po smrti,už ma skoro 30...
...a skoro 30let.
Když jsem kupoval 11tku, říkal jsem, že na ní budu jezdit, dokud poteče ropa a bude se prodávat benál. A přišlo mi to jako naprosto absurdní hláška a nereálná situace. Teď se začínám bát, že se toho díky zeleným teroristům z EU dožiju.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Pro oci mozna, ale spis je to smutny.
Vysype za to 400 litru v dobe, kdy se za to dal poridit rodinnej barak, necha ctvrt stoleti puchnout a ted to prodava za kilo tricet. Jestli neni lepsi na tom jezdit
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Pro oci mozna, ale spis je to smutny.
Vysype za to 400 litru v dobe, kdy se za to dal poridit rodinnej barak, necha ctvrt stoleti puchnout a ted to prodava za kilo tricet. Jestli neni lepsi na tom jezdit
Dobre ulozeny penize.... no a ted dyz to poroste tak to proda.
Kupredu spatki ni krok...
Nevím zda je motorka dobrá investice. Když si jí koupíš novou, tak když je pak za 60let ve stavu nové, dáš přibližně tolik výplat jako tehdy za novou. A to jen v případě, že to je zajímavej kus. Čili možná neztrácí hodnotu. Ale dnes, když budoucnost dává najevo zákaz fosilních paliv, hluku, jízdy bez asistentů a bonzáků si ulož motorku na 60let pro vnuka a máš leda jistotu, že se na tom pak legálně nesveze a když ano, tak dostane ekoflastr.
Takže jezděte, dokud to jde. A místo motorky na uložení si kupte zlatou cihlu (nemyslím BMW K100), ta alespoň nepřekáží v garáži tomu, co jezdí.
H.
Třeba se to někomu hodí Fotografický software - obdoba Photoshopu - Affinity Photo za polovic (trvalá licence cca za 700,-) https://www.zive....fault.aspx
Pane... nejprve to musím vyčisti, pak zarámovat, cena co chtějí lidi na internetu je jedna věc, berte to tak... musím na tom taky něco vydělat a pak, kdo ví jak dlouho mi to tu bude stát.. nabízím 4000E... zavolám prvně chlápka co se na to podívá...
Upravil VojtechPolicky dne 18.02.2021 21:46
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...