Měli jsme štěstí, že na chvilku zrovna otevřeli hranice. A tak jsme projeli Rakousko, Itálii, Francii, Švýcarsko a Německo. A něco málo i těch šotolin na západě Itálie.
Zdravím. Nějak moc rychle se mi začíná přibližovat důchodový věk a než se tak stane a já budu zralej tak akorát hnípat v sedle nejakýho chopperu,chtěl bych vyrazit na nějakou cestu lehkým OFF někam trochu dál,než na Slovensko,nebo do Alp. Hledám někoho,kdo by byl schpen sednout na motku a vyrazit někam směr Gruzie po ose s vyloučením dálnic a silnic I.třídy a to co zbývá proložit lehkým terénem tak 50/50. Jde o to,že všichni kamoši to mají tak nějak blbě zařízený ,že každej musí být po 10 dnech doma a když dají 14,tak jsou z toho na mrtvici,že jim utíkají kšefty,stará chrápe se sousedem a děcka chodí za školu. Sám se jet bojím,kdyby se nedej bože něco stalo,někde v RO ,tak než mě tam někdo najde,tak budu voslintanej od medvědů. Takže by to chtělo nějakýho pohodáře ,nejlíp s Dakarem,kterej nemusí být po 14ti. dnech doma na značkách . Viděl bych to tak na měsíc + , - Prostě aby se člověk nemusel furt čumět na hodinky a bylo by jedno,jestli za den ujedem 50,nebo 350 Km a jestli vůbec do té Gruzie dojedem. Užit si cestu
Nikdo nic?? OK,sám tam nepojedu. A našel by se tu někdo,kdo by to se mnou nacpal do mýho Mástra,odtáhnem to na IT/FR hranici a projedem nějaký Alpský šotoliny?? Neznám to tam. 1-11-(14).7.
Ahoj, v pátek se chystáme do Alp, měl bych na znalce rychlý dotaz. Chceme dát takovou tu klasiku. Někde (teď nemohu dohledat kde) jsem četl, že některé cesty/úseky se v některých dnech uzavírají a nejde je projet. Dokázali byste mě navést, napsat, na které si dát z tohoto hlediska pozor. Díky :-)
Chceme jet:
Mont Cenis, Colle della Finestre - dell Assietta - Basset - Oulx, Pramand, Monte Jafferau, Sommeiller, Parpaillon, Preit, Tende, Limone, Monesi, Monte Saccarello.
Assietta Kammstrasse - středa a sobota od 9 do 17h pro motoristy uzavřená.
Aktuální info: na jednom německém diskuzním fóru psali, že na Assiettě byl nějaký sesuv a byla od zimy zavřená. Otevírat se prý měla včera (12.7.), ale zatím to tam nikdo nepotvrdil.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jinak jsme se s kamarády vrátili minulý týden z Gaitalských Alp a z oblasti okolo Belluna (Alpe Nevegal) a bylo to super: https://tonda1200...-6.7.2021/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Jinak jsme se s kamarády vrátili minulý týden z Gaitalských Alp a z oblasti okolo Belluna (Alpe Nevegal) a bylo to super: https://tonda1200...-6.7.2021/
Jé kemping RossKogler. Tam jsme chrápali minulý rok...
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Paráda, díky moc :-) A jak hrotili covid v kempech a penzionech? Jedeme bez očkování jen s jedním antigenem z ČR.
V Rakousku chtěli v kempech certifikát o očkování, nebo test. Test max. 3 dny starý. Někde si vše fotili, jinde jen koukli, že to máme.
potvrzuji, kontrola jen v AT a DE kempech a stacil vytisteny covidpass, jediny zadrhel byl do Monaka, tam chteli 2 dny stary test, ale nakonec mavli rukou a slo to
projeto DE, AT, IT, FR, CH, MC a FL
Po nás za celý týden v A a I nikdo nic nechtěl - ani v kempech, ani na naší oblíbený horský chatě, ani v hospodách. Asi jsme vypadali zdravě
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Po nás za celý týden v A a I nikdo nic nechtěl - ani v kempech, ani na naší oblíbený horský chatě, ani v hospodách. Asi jsme vypadali zdravě
na fotkách vypadáte zdravě, takže máš pravdu to bude ono
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Jen aktualizace: Jezero Cenis ve Francii (trasa je uvedena v offroad guide) již legálně neobjedete po šotolině. Byli jsme tam 22. 7. a přibyla tam nová značka se zákazem vjezdu, pravděpodobně čerstvě zakopaná.
Tak male info, nic nového. Všechno je krásné. Byl jsem kouknout i na cesty u Grenoble (asfalt) ale opravdu moc pěkné. Dal jsem Asietu, a to kolem. Jafernau a ty vyšší už jsem nejel, ale jel jsem dolu na kaňon Du Verdon. Bohužel myslim že video bude lepší než foto.
A jinak jsem si zase ujasnil že frantici jsou ****i, nedá mi kavu protože to není kofí ale kafé. Ale to jen když má dobrou náladu, jinak se vůbec nebaví. Taliáni jsou frajeři, sympatáci. Pivo, dvě, šunka tři oříšky. V monze jsem všechny brzdil a to jsem jel o 30přes, ve švajzu všichni jeli 75 a to maji evidentně vozový park dělaný jen pro ně. Tolik Posche je jen v Ostravě. Je tam krásně.... od čtvrtku chcalo takže po projetí pár sedel jsem se rozhodl jet domů. 27 hodin online Chcanec na dálnici, vše jsem viděl 5x ale to všichni známe. Chlapi jedte tam je tam krásně a vemte si svoje pivo, to jejich je hnus. Ale stejně ho piju rád, dělá mi to atmosferu dovolené. https://waltr.raj...du_Verdon/