Báwa jsou jim nejspíš málo https://www.garaz...m-21008562
Tak se chlapci budou tahat za pindika u tohodle a my jim budem platit servis, což nebude levná záležitost.Jestli to teda někde nerozsekaj jak tehdy pujcenou i8 v chrlicich
Kuba89 přiložený následující obrázek:
[61.4Kb]
Upravil Kuba89 dne 25.07.2022 21:24
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Trochu mimo téma, ne? Nevidím motorku, BMW, ani zvěrstvo…?
Já tedy jo. Zvěrstvo je, že to fízl vůbec má k dispozici.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
já to vidím tak, že je zvěrstvo upravit v české krajině Ferrari do kabátu PČR. Pokud tam nevidíš motorku, BMW atd. tak to jen překlikni, nedívej se na to a máš klid.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
A už to sklouzává někam jinám, než je tento topic určen....
Spíš bych řekl,že ten článek je o h ovně, proč by jako auto mělo přávážet orgány? To jaké koliv auto to doveze stejně v tom dnešním provozu....spíš bych to viděl na vrtulník. A že někoho budou honit? a když ho dohoní co s ním? Dají ho do motoru? A nedej bože s tím někde ťuknou....Já těm hošanům teda nezávidím, kdo to bude řídit, bude to za trest.
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
já osobně proti PČR nic nemám, spíš naopak
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
já to vidím tak, že je zvěrstvo upravit v české krajině Ferrari do kabátu PČR. Pokud tam nevidíš motorku, BMW atd. tak to jen překlikni, nedívej se na to a máš klid.
je to jednoznacne preventivni vec, nic vic, nic min a jako takova je v uplne poradku
navic to zabavili, nekupovali to
servis neco stat bude, ale za me, pocitove, ten preventivni ucinek za to stoji
a to ze s tim jednou za rok prozenou nejakyho ****ka z gumbalkanu je jen bonus k te prevenci
Chudák kočka v boudě nad topcasem když dotyčný spustí soustavu klaksonů, slidery napadne připomínají kolečka z paletaku
Jinak škoda pěkný motorky, na KLE jsem začínal oficiálně polikat kilometry, super masina na rozjezdeni.I když ta barevná kombinace devadesatek už dnes taky trochu zavání zverstvem
Upravil Kuba89 dne 27.07.2022 17:17
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Byla na mobile.de jako nejlevnější 1150gs, tuším za 56 tisíc
je : R1200GSA Triple Black 2012, R1150GSA 2002
bylo : R1100GS 1994 , R1150GS výročka 2001, R850GS 1997, K1100LT 1993