Tak ja v sobotu 280km
V nedeli 4km na Aprilii, navrat zpet domu v dodavce *pissed*
A tak jsem skocil zase na normalni motorku a dotahl dalsich 200km na GS
V so.asi 220km.praha,zbiroh,horovice,jince,dobris,novej knin,polivka nad stechovicakem(bejvala schell tam jsme potkali 1200gsa se slecnou vzadu,kdo to byl???)potom slapy vyhlidka a kava u Pepina.Pocasi dobry rano trochu kosa.Moc jsme toho nepotkali to me trochu zarazilo
Potvrdili to i ti divní jedinci s nějakými latěmi na botách... Ale kdo si dobrovolně přidělá na nohu prkno, tomu není co věřit. Tak jsem to ověřil na Souši... to samý...
Ze Souše jsem ale fotku nepřivezl, páč jsem se v jedný serpentýně výstavně vyválel po štěrku a zrcadlovka s objektivy v topkejsu to nějak nerozchodily...
Rekapitulace:
Bunda rozškubaná, Barborka vyválená, já potlučenej, zrcadlofka se dvěma objektivy v AWH servisu...
Až sečtu škody a rozpočítám je na těch ujetých 350 kilometrů, jsem zvědav na co přišel kilometr výletu...
Já jezdil předminulý týden, to ještě u nás trošku sněžilo ale supr. Včera jsem se byl taky lehce projet, skočil jsem si jen tak z asfaltu do pole které vypadlo že je suché (nebylo) no málem jsem se tam utopil jinak letos mám zatím 1400 km
Jinak Radosku, hlavně že jsi celej! Motorka se opraví
Upravil mandy8 dne 05.03.2012 13:08
Michal napsal:
V so.asi 220km.praha,zbiroh,horovice,jince,dobris,novej knin,polivka nad stechovicakem(bejvala schell tam jsme potkali 1200gsa se slecnou vzadu,kdo to byl???)potom slapy vyhlidka a kava u Pepina.Pocasi dobry rano trochu kosa.Moc jsme toho nepotkali to me trochu zarazilo
To jsem byl já s drahou. Konečně letos první výlet. Jeli jsme na Slapy na vyhlídku, pak k Sedlčanům na Strnadovský mlýn a zpět. 150km. Nádherně bylo.
Tady někde......je ten špunt, co se už nedá projet, pojedu se k tomu za pár týdnů podívat znova...
Tady přesně......je ten špunt na fotce. Až tam se dá dojet po silnici naprosto bez problémů. Okolo jsou sice mantinely sněhu, ale asfat je skoro suchý...
JardaFGS napsal:
Morabo: to je na tom place u Invalidovny ?
Jasně, Rohaňák A pak ještě Troja podél vody.
Si to tam zkracuju minimálně cestou do práce a z práce.
Upravil morabo dne 05.03.2012 17:17
Maiali nel Fango!
Ahoj tak my už to vytáhli minulý výkend bylo krásně sice trochu studenej vítr ale dalo se,Praha ,Brandejs ,kokořín a zpět plus nezbytná káva na pumpě a dnes Praha,Karlštejn,Lážovice,Koněprusy, pohoda na duši
1150 gsa