zitra sem hodim nejake foto pred chvili jsem to dodelal a uz je tma, tfuj zmrzlej jak drozd. Kazdopadne dik hicks za smerovani na videa, hodne pomohlo, udelal jsem takovej mix. preci jen jsem mel jinou sadu nez byla na videu., ale ted jsem spokojen, nic neprekazi, pekne funkcni. Ikdyz pri 5 pod nulou nevim jak to tece (spis netece) hehe V tomhle snehu zatim nevim jak to bude se chovat v terenu po lese zatim se klouzu a klouzu po benesovsku po okrskach, obcas stim upadnu, UFF uz aby dorazili retezy.
taky to mam nainstalovane a taky nemam original F800GS sadu, ale od Louise. Fotky toho zakonceni by se hodily.
U univerzalni sady jsem musel dodelavat drzacek a napojedni na sani dle originalni sady, ale nic hrozneho to nebylo
Ahoj, tak slibene foto: http://www.flickr...547403587/
Na tehle fotcehttp://www.flickr...2547403587 je videt drzak ukonceni jak jsem to mel puvodne, vadilo mi ale srouby na rozete a po shlednuti videa jsem to predelal na sroub drzaku krytu retezu (sroub jsem musel vymenit za delsi a pridat matku zezadu.
cau tak vidim ze nemas uni verzi Scotta ale tu ta co se dava pod sedlo , uni sada myvala uchyceni nadobky pres dva krouzky
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
bagr napsal:
Ahoj, tak slibene foto: http://www.flickr...547403587/
Na tehle fotcehttp://www.flickr...2547403587 je videt drzak ukonceni jak jsem to mel puvodne, vadilo mi ale srouby na rozete a po shlednuti videa jsem to predelal na sroub drzaku krytu retezu (sroub jsem musel vymenit za delsi a pridat matku zezadu.
prosimte co to je za prasarnu s prominutim?
ja ti to snad zajedu nafotit.. mas to podle mne NESMYSLNE.
proc nekrejes tu kapilaru kyvkou, kdyz tam mas jasne uchyceni?
naprosto nechapu.. zvlast pro off.
jinak ten dik se da klidne koupit v Sensormetu.
ted musim letet, vice pozdeji.
Upravil hicks dne 18.01.2013 10:37
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jak jsem psal, jsem to predelaval, bud rad zes to nevidel pred tim hehe. Chtel jsem to dat za kyvku, ale pri minus 5 jsem se rozhodl ze pockam az bude tepleji. Myslim ze lepidlo mi bude vdecne.
Jak jsem psal, jsem to predelaval, bud rad zes to nevidel pred tim hehe. Chtel jsem to dat za kyvku, ale pri minus 5 jsem se rozhodl ze pockam az bude tepleji. Myslim ze lepidlo mi bude vdecne.
tam to poradne NELEPIS, ale sroubujes k uchyceni krytu retezu...
17 cm
kim napsal:
>bagr k čemu slouží ten plech pod maticí zadní osy?
Hehe, uz jsem tu psal, puvodni verze mela uchyceni na tomhle plechu ale vubec semi to nelibilo, tak jsem to predelal. Plech sundam az budu sundavat kolo (uvazuju o hrebech, uz me ty drzkopady a vecne zvedani dvou metraku nebavej)
kim napsal:
>bagr k čemu slouží ten plech pod maticí zadní osy?
Hehe, uz jsem tu psal, puvodni verze mela uchyceni na tomhle plechu ale vubec semi to nelibilo, tak jsem to predelal. Plech sundam az budu sundavat kolo (uvazuju o hrebech, uz me ty drzkopady a vecne zvedani dvou metraku nebavej)
Copak zvedání to je tělocvik (pokud tělo vydrží pád) ale ta motorka jak musí vypadat po věčném držkopádování
kim napsal:
[quote]Copak zvedání to je tělocvik (pokud tělo vydrží pád) ale ta motorka jak musí vypadat po věčném držkopádování
No, zatim dobre, nejedna se o klasicke pady spis to uhne kam nema a ja to neudrzim tak si decentne ustele do snehu. ucim se to drzet v rovine kdyz to do kopce na snehu a ledu prokluzuje. (domu mam takovej 1,5km usek do kopce.) jde mi to jen par desitek metru a pak se to nekam vzdy hne a ouha.
tam to poradne NELEPIS, ale sroubujes k uchyceni krytu retezu...
Hicks: a kde jsi si to ty nechal montovat? Premejslim ze az se vratim vyhratej, ze bych do ni sel... Uz mam spreju plnej zub a pak to cisteni...
Soptik napsal:
Hicks: a kde jsi si to ty nechal montovat? Premejslim ze az se vratim vyhratej, ze bych do ni sel... Uz mam spreju plnej zub a pak to cisteni...
delal jsem to sam.. nebylo to nejak extra slozity...
17 cm