Krásných víkendových 1150 km.VysokéTatry, Dukelský průsmyk a projížďka kolem Žiliny poprvé s mým starším bráchou na mé bejvalce Suzuki SV1000S.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Dneska jsem se vydal na boxerovi do práce. Ne snad z čirého masochismu, to jen Praha hrozila kolonami a uzavírkami. A jen tak mimoděk jsem si osvěžil vzpomínky na motoškolu v Budějkách, kdy všechny hodiny probíhaly v dešti a koneckonců i na koupi nové virážky, kdy zajíždějí motoru prvních 1000 km probíhalo rovněž v dešti.
Poznatky s přilbou uvex enduro, nemůžu říct, že by se nemlžila, měl jsem větrání, ale pokud člověk dýchal plynule nosem, zamlžení nebránilo pohodové jízdě. Nemromoky krahwel nepromokly, kožené boty ano a i bunda na běžky promokla i když se držela celkem statečně- vše na trase 50km zachránil pod ní oblečený křivák.
Nepromokavé rukavice krahwel dopadly bídně, ne že bych měl vyloženě mokro, ale nasákly dost a vlhkost se dostala na ruce.
Znamená to že bude třeba zainvestovat do nějakého nepromokavého obleku. Jak by tohle počasí zvládlo něco od Pardála, abych nemusel dokupovat nepromoky?
Upravil barokar dne 03.06.2013 16:31
červenej Elf
Kuci napsal:
mě se jelo do cetra Prahy krásně, projel jsem jak nůž máslem.
Že tys porušoval předpisy o objíždění, předjíždění, dodržování bezpečného odstupu, přejíždění plné čáry, nedávání znamení o změně směru jízdy ? Taky mám Prahu na motorce rád, pokud mi to teda nenatře kurýr na skůtru se stokilovou brašnou ...kdyby byla kožená, dostal by dvě dávky...
Výletík ?
Pátek odpoledne odjezd a v neděli návrat.
Kam ? Asi směr GG (Glockner) možná kolem moře ve Slovinsku. Na pohodu a jen pro pohodáře.
Můžou i baby na VLASTNÍCH motorkách
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
Spitfire napsal:
Copak může být asfalt tak kluzký? jedu si pianko po silnici II. třídy a protože zrovna prší průtrž mračen zpomalím na 80 a zatáčky jedu tak 70. Projíždím jednou mírnou zatáčku 70tkou ani to moc nenakloním, protože fakt prší a najednou zadek ustřelil a chce se mu kamsi do škarpy. S nohou na zemi to ustojím a končím u protější krajnice kde se to chytá, tam ze 4 podřazuji na 2 a jedu vesele dál. Při akceleraci se zadek opět rozvlnil a to už si říkám dopr*dele, tak kde je problém. Zastavím, jdu se kouknout, co tam byl za zmetek a ona ta zatáčka byla vylitá úplně čistým asfaltem, který se používá na zalití asfaltových hadů. Normálně jsem se po tom mohl klouzat. Od té doby moje rychlost byla zhruba jako spěšný cyklista a v hlavě mi lítaly myšlenky o zrádnosti našich cest.
mmch na tohle je dobry ASC.
Upravil hicks dne 20.06.2013 10:56
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak to vypadá, že tento rok sezona pro mě skončila. Opilá paní řidička se vyřítila z vedlejší a sejmula mě. Motorka pravděpodobně totálka no uvidíme jak se k tomu vyjádří pojišťovna. Jinak měl jsem z pr... kliku, neboť mimo to, že mě odvezla rychlá, tak jsem to přežil jen s pár odřeninami a pohmožděným kotníkem. Ještě že tak
adjagr napsal:
Tak to vypadá, že tento rok sezona pro mě skončila. Opilá paní řidička se vyřítila z vedlejší a sejmula mě. Motorka pravděpodobně totálka no uvidíme jak se k tomu vyjádří pojišťovna. Jinak měl jsem z pr... kliku, neboť mimo to, že mě odvezla rychlá, tak jsem to přežil jen s pár odřeninami a pohmožděným kotníkem. Ještě že tak
Na motorku sere pes, hlavně, že jsi v pořádku ty..
adjagr napsal:
MASAKR.
hlavne, ze jses ok! gratulace.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No ženské v autě jsem si všiml, že asi nezastaví. Takže jsem brzdil i očima a potom když jsem viděl že je zle, jsem zkusil i přejet do protisměru. V podstatě nevím co dělala, ale sundala mě, když jsem byl již na hraně silnice a trávy v protisměru. kdybych to nedal do toho protisměru, tak motorka se asi podívala do auta paní řidičky a já bych zkoušel přelety přes auto. To by asi už taková legrace nebyla. největší prdel byla ta, že já jsem ještě ležel na zemi a zkoušel jsem jestli žiji a paní řidička již nade mnou na mě nadávala, že jsem ji já rozbil celý předek auta nebýt na hlavní, snad bych ji i politoval.
to chtělo asi hodně sebeovládání, aby si tu ženskou nesprovodil ze světa. Ikdyž v tu chvíli si byl hlavně rád, že jsi naživu a já gratuluju, že se ti nic vážného nestalo.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Pallfy napsal:
A bez chlapů... To by se ti líbílo, co?
Pěkný nápad, bohužel jsem out...
Ale klidně s chlapama, ale po vlastní ose
Vypadá to že jedem s Geofrem, tak se ptám jestli se někdo nepřidá. Odjezd tak kolem 18:00 z Brna. Spát se bude někde. Míst je po cestě habakuk. Sobota v klídku Glockner a pak se uvidí. Kousek je Vršič u Triglavu a k moři co bys kamenem dohodil. A zpět je to cca 600 km. Piánko
Upravil Pallfy dne 21.06.2013 15:53
Pallfy napsal:
A bez chlapů... To by se ti líbílo, co?
Pěkný nápad, bohužel jsem out...
Ale klidně s chlapama, ale po vlastní ose
Vypadá to že jedem s Geofrem, tak se ptám jestli se někdo nepřidá. Odjezd tak kolem 18:00 z Brna. Spát se bude někde. Míst je po cestě habakuk. Sobota v klídku Glockner a pak se uvidí. Kousek je Vršič u Triglavu a k moři co bys kamenem dohodil. A zpět je to cca 600 km. Piánko
Tak s Geofre pá-ne 1900 km. Dobrej veekend
Nejsem si úplně jistý, ale dopoledne červený advík dvanáctka s jihočeskou spz v centru Žabljaku v Černé Hoře.Šel jsem pěšky se ženou k Černému jezeru.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.