Stále mne udivuje debata o poplatku za potvrzení změny. Ten doklad může vystavit jen p.Stehlík. Pokud za to někdo chce zlaťáky tak s Váma jen vyjebává (Ureš). Veme prachy a šup na helpreg pro papír za 0Kč!!!!!. Mě samotného to stálo jen čas. Stehlík se divil když jsem mu říkal co lidí má na fóru stejný problém jako já. Akorát s tím jeho časem k zastižení je to na levačku. Ještě k Urešovi - platíš jen za dopis. Potvrzení vystaví kdo?
Ahojte všichni.
Tak jsem byl vyhozen z STK při evidenci kvůli chybě v tp . Čtyř denní lítání po úřadech a volání na BMW mám konečně evidenci. na úřadě a v heplregu jsem se dozvěděl že chybu vytvořil autech BMW dealer a importér v ČR pak Invelt a dnes už import dělá jen BMW . Chyba byla zapsána do ZTP / něco jako rodný list moto . V heplregu jsem dostal dobropis s tím aby se chyba opravila i v systému /ZTP. Ve čtvrtek jsem nechal přepsat tp a snad to ministerstvo dopravy co nejrychleji zanese do systému aby už s tím neměl nikdo problémy. V pondělí jdu přepsat na sebe moto tak dám vědět jak jak to s tím úřadem vypadá .