Zdar Bohumile, nějak se neřešily časy tak jsem dojel v 19 nula, nula na pivo.... doufám že se všichni co znám ještě na dvouventilech potkáme!
Byť to mám do kempu 30 km tak jsem najel krásných 120km.... trochu jsem chtěl bloudit a vyrazil z domu na druhou stranu. Zrovna jsem se probral pod přístřeškem tak počkám až ze mně ty piva vyfrčí a valím dom.
TAKE IT EASY
LUKES napsal:
Zdar Bohumile, nějak se neřešily časy tak jsem dojel v 19 nula, nula na pivo.... doufám že se všichni co znám ještě na dvouventilech potkáme!
Byť to mám do kempu 30 km tak jsem najel krásných 120km.... trochu jsem chtěl bloudit a vyrazil z domu na druhou stranu. Zrovna jsem se probral pod přístřeškem tak počkám až ze mně ty piva vyfrčí a valím dom.
ja se stavil na slavkove u kozlova u mati na koffi pak potstat, za potstatem do leva na cosi ale nejlepsi bylo ze spalova do klokocuvek...takova uzka cesta lesem, voda tam valila a pjekne kopec...tama to strihni az pojedes kolem, bilo tam hezky...na mapje to vipadalo jak normalni cesta...
Kupredu spatki ni krok...
joe napsal:
Mrzí, mrzí, že jsem tam nemohl být. Siggi to je super old motocykl včetně pilota :-)
Jo jo ....máš čas pozorovat v trávě u krajnice ploštice jak se rozmnožují
a také přemýšlet o tom,jestli ti něco zůstane z vajec ,...jak píst zespodu do nich mlátí........
R 80 GS, R nineT Urban
joe napsal:
Mrzí, mrzí, že jsem tam nemohl být. Siggi to je super old motocykl včetně pilota :-)
a také přemýšlet o tom,jestli ti něco zůstane z vajec ,...jak píst zespodu do nich mlátí........
Ale je to hezký A pro krásu se vždycky krapet trpělo ne?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
joe napsal: