Jsou 3 šoféři MKD a leží na ARU v komatu...Najednou se jejich duše ocitnou před nebeskou bránou.Přijde k nim Svatý Petr a říká:
"Vidím, že jste šoféři..že? Tak pojď třeba jako první ty!"
A ukáže na prvního řidiče.."Ukaž kolečka!Hmmm... 4,5 jízda, 45min pauza, 4,5 jízda..Ty jsi určitě Němec! Vy jste na to pünktlich, tak pojď dál..."
A pokračuje dál..
"Takl pojď teď ty...Ukaž kolečka! 3h jízdy, hoďka pauzy, 3h jízdy...Ty jsi Francouz, že?! Vy si potrpíte na ty odpočinky...tak pojď taky dál!"
"A co ty?" ukáže na toho posledního..."Ukaž kolečka! 10,5h jízdy v kuse, 10min. pauzy, 5h jízdy v kuse...Hmmm...Ty budeš asi Polák, že?"
Řidič přikývne...a Svatý Petr pokračuje:
"Tak zpátky! Otočíš nám ještě Španělsko...!!!"
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Lékař předepíše muži Viagru s tím, že si má vzít jen jednu polovinu. Doma si chlap vezme prkýnko a nůž, rozpůlí viagru na půl, ale ta druhá polovina mu odletí až ke kanárkovi do klece, který ji okamžitě sezobne. Vyděšený muž ihned volá zvěrolékaři a vypoví mu, co se stalo. Zvěrolékař mu sdělí, že má kanárka dát na nějaké chladné a temné místo, jinakže ho to může i zabít.
Chlap vezme kanárka a zavře ho do mrazáku. Vzpomene si na něj až za hodinu a půl, ihned letí do mrazáku, otevře dveře a tam kanárek celý zpocený, otře si čelo a říká:
-"Ty vole hodinu, HODINU mi trvalo, než jsem tomu kuřeti roztáhl nohy!!!"
"Karle,mluvil jsi s tím člověkem,který mě včera vytahl z řeky,když jsem se topila,a zachránil mi život?"No,samozřejmě,celé tři hodiny se mi omlouval...
"Žij svůj sen"
Na radikální teroristy používáme normální munici a na umírněné umírněnou munici.
A jak se liší umírněná munice od normální?
Tak, jak se liší radikální terorista od umírněného teroristy.
Moslimovia prekročia nemeckú hranicu a začnú tancovať,spievať, jasať. Ide okolo babička a pýta sa: "Chlapci, čo to oslavujete?"
Jeden jej odpovie: "Oslavujeme a radujeme sa, že nás tu v Nemecku už žije 8 miliónov, babi."
Babka sa zamyslí a hovorí:
"Ja by som sa tak neradovala, mládenci, ono to nie je tak dávno,čo tu žilo viac ako 10 miliónov Židov...."
Sedí Ahmed v Berlíně u řeky, špinavej, v roztrhanejch šatech, zkažený zuby a chytí zlatou rybku. Klasika. Tři přání atd.
Ahmed se zamyslí a říká: "Rybko, chtěl bych mít krásný zuby, jako ti lidi tady." Blik! A sedí v zubařském křesle a zubař pilně pracuje. Ahmed mu povídá, že nemá peníze a zubař na to, že je to placený z evropskejch fondů.
Jako druhé přání říká, že nechal doma svoje ženy, děti a rodiče a chtěl by s nimi hezky bydlet. Blik! Sedí v přijímacím pokoji vybavené vily a na stole čeká na jeho podpis smlouva, že vilu hrazenou z fondů EU pro uprchlíky v rámci "programu o slučování rodin" přebírá do užívání.
Ahmed se zamyslí a jako třetí přání říká, že by chtěl bejt modrookej blonďák jako jsou Němci. Blik! Z Ahmeda je modrookej blonďák, ale se zkaženejma zubama a sedí v roztrhanejch šatech v Berlíně u řeky. Tak se ptá rybky, "co to má jako bejt"?
Rybka mu odpovídá: "Jseš bílej, tak se koukej starat sám!" R1200GS mě fakt baví, je to vácheň