Mám doma klasickou integrálku, ale je mi volnější, chci jinou a zvažuju tuto. Myslím, že se mi bude i s brejlema míň potit, když pojedu mezi 2-5 stupni C.
hele, nechci ti do toho kecat, ale za tyhle peníze už seženeš endurohelmu s plexi, já jí mám a spokojenost a tchán dřív jezdil v takhle otevřený a říkal že mu stejně hmyz a bordel lítal do huby a teď má tu samou co já, zkus o tom popřemýšlet https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
dusvla napsal:
Raptore, ja mam mensí L (vel. 58) - škoda, libi se mi.
Firefly.. a jakou maš? Doporuč?
Spiš mi napište zkušenosti, jaký typ je lepší a proč, jestli brýlová, nebo integrál.. Na mlžení, vedro, či pohodlí...
dík moc, Vlada
No ja mam tiez enduro helmu (arai),so ksiltom a sklom,neviem ci uplne vsetky typy ale u mojej sa da sundat ksilt,a je z toho klasicka integrala,a da sa sundat sklo a pak pouzit ako mx helmu s brylemi...,su k tomu nejake zaslepky na zakrytie mechanismu otvarania skla...
Ale za mna,je sklo na helme super vec,samo,ze zalezi na tom kde a co chces jazdit...
No a potom je vetranie zalezitostou vyrobcu a modelu helmy=rozpoctu na helmu a vkusu co sa komu pači.
no ja pravě jak vyjedu kolem nuly, tak musim mit mikroštěrbinkou otevřené hledí a to mi mrzne **** ... to se dá tak akorát zajet pro rohliky do krámu Je to s MX helmou a brýlemi lepší?
dusvla napsal:
no ja pravě jak vyjedu kolem nuly, tak musim mit mikroštěrbinkou otevřené hledí a to mi mrzne **** ... to se dá tak akorát zajet pro rohliky do krámu Je to s MX helmou a brýlemi lepší?
No neviem,priznam sa,ze v zime nejazdim,ale v "lete",ani ked je von vlhko sa mi helma nemlzi,mam na skle "pinlock" foliu. Inak moja skusensot s mx helmou a brylami je len z kola,a bryle sa obcas zamlzia aj tam...
dusvla napsal:
Jestli mrznes pri lehce otevrenym plexi tak s MX helmou a brylena zmrznes uplne. Hrozne tam zafukuje. Aspon dle mejch zkusenosti s otevrenejma helmama.
F 650 GS (00)