Ahoj přes horní plastový kryt jsem se endoskopem dostal na spojku.
Chtěl bych znát váš názor zda je spojka ok nebo ne. Popřípadě kolik mám ještě cca km
před sebou.
Zdá se mi od prostřední drážky obě strany stejný.
Předem dík za názor.
Miloš
Milosgs7 přiložený následující obrázek:
Tahle fotka ti rekce uplnou pi.ču. pokud nezmeris aspon priblizne silu lamely posuvkou a nedodas presne udaje.
Upravil servisak dne 20.01.2020 20:17
... servis a diagnostika BMW Motorrad
To je skoro minimum ale je to orientacni kdyz ji nikde nedas naprdel v terenu uplne s prehledem to da jeste x tisic km a az zacne klouzat tak ji vymenis
Zalezi kdonto dela a co vse se meni. Muze to nekdo udelat za 8000 ale taky za 35t je to strasne osemwtny. Bude popraskana spojka to je komplet spojka..pokud to ma vic najeto bude prasklej tlumic zaberu a uz to lita
servisak napsal:
Zalezi kdonto dela a co vse se meni. Muze to nekdo udelat za 8000 ale taky za 35t je to strasne osemwtny. Bude popraskana spojka to je komplet spojka..pokud to ma vic najeto bude prasklej tlumic zaberu a uz to lita
no áno, jasné. Ja som mu len zrátal komplet spojku, tak ako sa pýtal. Pokiaľ aj tlmič záberu, tak rozborka skrine, nový vstupný hriadeľ plus simeringy - cca + 550€ ...
robozaho napsal:
...a niekto mi spominal, ze pri jazde sa da zistit v akom stave je alebo ci nesmyka...ako to je... je to pravda? Ze nejak pri radeni z 5 na 6?
jeď se projet, zařaď 6 a dej plnej.
pokud ti vyletěj otáčky a motorka bude jenom pomalu zrychlovat je v 3.14či spojka.
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992