Dobrý deň, máte nejaké skúsenosti s originálnymi alu kuframi od BMW, rsp zámkami?
Už druhý krát sa mi rozsypala vložka z jedného kufra. Prvý krát mi zámok vypadol niekde po ceste, druhý krát minulý týždeň v HR mi ostal na kľúči :-(
Je možnosť vymeniť originálne vložky od BMW za nejaké ine? Napriklad GIVI?
Vyměnit to nejde a hlavně by to nebylo rozumné z důvodu , že by jsi přišel o možnost odemykat kufry klíčem od motorky. Neměl jsi ty zamky někdy vyndané? Řekl bych,že je máš špatně nasazené. Je tam poslední západka co drží vložkou zámku v jeho těle. Ještě jsem neslyšel , že by někomu vložka ze zámku vypadla.
.
Co se týče zámků, tak origo BMW kufry jsou snad nejhorší. Hned, když jsem to měl nové, tak zámek z vložky vypadnul v dodávce při vyzvednutí nové motorky domů a v druhém kufru se zámek ve vložce přetáčel. Zlodějovi stačí mít plochý šroubovák a zámek ve vložce přetočit, protože vložka je plastová a jde servat. Hrozné.
wonder184 napsal:
Co se týče zámků, tak origo BMW kufry jsou snad nejhorší. Hned, když jsem to měl nové, tak zámek z vložky vypadnul v dodávce při vyzvednutí nové motorky domů a v druhém kufru se zámek ve vložce přetáčel. Zlodějovi stačí mít plochý šroubovák a zámek ve vložce přetočit, protože vložka je plastová a jde servat. Hrozné.
Docela rád bych viděl kufry, do kterých se násilím nikdo nedostane