Zdar,
byl by nějaký dobrodinec co by půjčil na vyzkoušení Airhawk? Mám se sedly problém a nechce se mě jen tak vyhazovat další prachy.
Ideálně Ostrava, Frýdek apod.
Já taky můžu, mám ten "střední", ale až po dovolené. Vracím se po 9.6. a navíc jsem z Prahy. Když už se k němu dostaneš, tak taky nějakou dobu trvá, než vychytáš nafouknutí. Neměl by jsi na něm "plavat". Než jsem to jakž takž trefil, tak jsem užil i opocené čelo, bo jsem v zatáčce myslel, že jedu jinam než motorka Pocitově.
Pěkně se nám ten "klub" citlivých prcinek rozrůstá
Upravil Medik dne 28.05.2013 14:08
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
rick napsal:
A teď už si to vychytal - jakej je názor,je to fakt tak dobrý?Co třeba pátej den na cestách,je pohoda?
V pátek odjíždím na týden, poreferuji, až se vrátím. Zatím jsem to testoval "kolem komína" a bylo to lepší.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
ok,díky protože 2-3 dny se to dá vydržet,ale vím že pak se musí stavět každejch třeba 50km.
A to si myslím,že najedu ročně 20 tis.km,čili mám omačkánooranžová dvanáctka
S dovolením vytáhnu nahoru... Nenašel by se na zapůjčení někdo z Brna a okolí? Chtěl bych ho vyzkoušet, než jej koupím.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
predminulej tejden sem si ho koupil byl ve sleve u Louise ve Vidni, nejakej mistni vyprodej na strankach to nebylo, tak pokdu chces zkusit muzu slouzit , ale 27.7. ho uz potrebuju
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček