nemáte někdo možnost dovézt zboží z amerického e-shopu, který nedodává do ČR? Potřeboval bych sem dostat tenisovou rakezu, která se u nás bohužel neprodává a z ameriky jí nepošlou.
Vím o tom, jenže tam je pak cca 40 USD poštovný + poplatek pro shipto, což při ceně zboží 85 USD není zrovna ono . To už rovnou můžu zvolit britskou verzi, kde jí mají za 122 liber
No záleží na tom, mě shipito v sumě dost často vyjde levněji. Spousta obchodů má po USA poštovné zadarmo, takže pak platíš poštovné jen u shipito (mají navíc množstevní slevu). Taky není zanedbatelné to, že si celní deklaraci vyplníš sám online a díky tomu jsem zatím nikdy neplatil clo a DPH. Na tvém příkladu je rozdíl cen skoro 2000 Kč a ani poštovné z UK nebude zadarmo.
Tak je možný, že tam něco vyplňuju špatně, ale kalkulačka poštovného tam ukazuje jednu možnost cca 7 USD, pomalý převoz a bez pojištění. Další už je pak 60 USD, což když k tomu vezmu dalších 8,5 USD poplatek pro shipito, vychází v sumě 153 USD vs 122 liber (z británie mi to případně někdo doveze). No a to už ten rozdíl není tak velký.
Nejakej novej zdroj, jak dostat zbozi z usa k nam?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
...ľutujem, ale je to dost male a relativne lacne aby som ti vedel pomôcť.
Upravil JRM66 dne 24.10.2014 23:46
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.