měníte si někdo doma mitasky? Mám problém tu gumu vůbec sundat z ráfku-respektivě se dostat montpákou za okraj pneu. Je možný že by byla moc podlepená? V podstatě sem se snažil postupovat viz odkaz na youtube, ale i když zatlačím bočním stojánkem, tak zmáčknu akorát běhoun, ale od ráfku se nehne. Jedná se o e-07 150/70 bezdušová. Má někdo tuhle zkušenost s mitaskama ? Nebo je to jen rukama? Dík
Já to dělám tak,že tu gumu zmačknu ve svěráku,pěkně co nejblíž k ráfku. Po vyzutí pořádně očistím dosedací plochu na ráfku,třeba acetonem a novou gumu vobjedu mýdlem a obuju,nic nepodlepuju.
resp. kdyz je prazdna, je tam tlak jak v okoli, ale kdyz ji zmacknes, tak naroste a to je ten problem, ventilek musi bejt venku, to bys na tom mohl skakat do vanoc
Maiali nel Fango!
Ja mam takovou to vec na sundavani pneu z rafku a musim rict ze predminuly tyden jsem se unadaval k smrti, spotil, okopal zed v garazi a nakonec i skakal po te pace a az to pomohlo. E07 mi drzi mnohem vic nez E10. Jako byl to boj ale nakonec podlehla. PAk ale ani za boha naskocit na patku... No jeste ze mam trpelivost. No a dalsi den jsem se nemohl hnout
Tourancky tyli snad jeste horsi, ty jsem nakonec sundal klestema Nojooo, ale hlavne ze se kluci bavi
morabo napsal:
resp. kdyz je prazdna, je tam tlak jak v okoli, ale kdyz ji zmacknes, tak naroste a to je ten problem, ventilek musi bejt venku, to bys na tom mohl skakat do vanoc
asi máš fakt recht, že tam nějakej tlak bude ikdyž tlakoměr ukazuje nula.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
radovant napsal: Ja mam takovou to vec na sundavani pneu z rafku a musim rict ze predminuly tyden jsem se unadaval k smrti, spotil, okopal zed v garazi a nakonec i skakal po te pace a az to pomohlo. E07 mi drzi mnohem vic nez E10. Jako byl to boj ale nakonec podlehla. PAk ale ani za boha naskocit na patku... No jeste ze mam trpelivost. No a dalsi den jsem se nemohl hnout
Tourancky tyli snad jeste horsi, ty jsem nakonec sundal klestema Nojooo, ale hlavne ze se kluci bavi