Už nějaký pátek pokukuju po Gsa 1150 r.03, a před koupí bych se na tom rád projel.
Kdyby měl někdo zájem si zapůjčit třeba na den ode mě čtyřkolku, a byl ochoten zapůjčit GSo, byl bych rád.
emile uklidni se.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Eman_ napsal:
Nebyl si nahodou dlouho na slunicku?
jestli ti to nekdo pujci,tak leda blazen.....
a propo si vybavuju jak nekdo prijel koupit motorku kradenym autem,to tam nechal jako zastavu,jel se projet a uz se nevratil.....
a ne ze bych byl proziravej,ale celodenni pujceni motorky muze taky byt scela ucelove a muze to smrdet prohozenim ruznich dilu a komponentu coz uz jsem taky zaslechl......
za jeden den to gs stejne nepochopis......to ti rekne kazdej a i potencialnim kupcum to zdravej rozum napovi,kdyz ho tedy maji....
Je fakt, že po koupi GS jsem se dva dny proklínal co jsem to udělal a kolik jsem vyhodil peněz )
Ne, že bych měl zájem, ale o jakou čtyřkuli se jedná? Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Já když kupoval GS, tak jsem taky říkal, že tohle nemůžu přece chtít, že se na tom nedá jezdit. Dvě hodiny jsem potom chodil okolo a přesvědčoval sám sebe, že to bude dobré. Dneska jsem nadmíru spokojený a jsem za to rozhodnutí rád.
Marek uplne stejne ja bych klidne pujcil za pujceni ctyrkoly a spolecny vylet kludne ale mam hold 800
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Pokud by byl vážnej zájem, klidně zapůjčit i za jiný bmw
Přespat smlouvu u půjčení místo na kolku tak na moto není zas takovej problém..
Jinak společný výlet není problém, jen to nemá zrovna skyl na cestování