Koupil jsem si držáky nosiče kufru sw motech a nejdou mi přimontovat protože tomu překáží tahle stupačka, není original. v návodu na montáž je nakreslená jíná.
http://img9.rajce....jpg?ver=0
Mám to vzít flelxou nebo mi to někdo vyměníte ?
Jsem v garáži a je tu zima. dík
Upravil miraxm dne 05.11.2013 18:13
To je orig. stupačka R1150GSA pro originál hliníkové kufry. Kontaktuj BOBa a myslím, že Ti je vymění za ty klasické...
Upravil zetor dne 05.11.2013 18:10
Tak to by bylo logictejsi sehnat ty klasicke,riznout je(ja je mimochodem taky musel rezat) a tyhle si nechat ne?Kdyz je vymeni,tak tim prece nic neziska?Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
kombinoval jsem jak se dalo ale asi to stejně bude chtít zakročit a trochu stupačky uříznout, nebo vyrobit nějaký mezikus kterým posunu stupačku níž - což by nebylo na škodu, protože po hodině sezení vzadu mě brali křeče ve stehnech. zima bude dlouhá. štve mě ale že jsem si koupil drahy kus železa který na tu motorku stejně nepasuje. kde je pak chyba.
Byl to porod ale asi jsem zvládnul vložit fotky. no uvidime.
tohle je jediny co se mi povedlo s použitím delších šroubů a matek to tam narvu oboje, ale není to dobrý. Nejspíš nechám vyrobit mezikus kterým posunu stupačku dopředu a dolu. Nebo budu jezdit sám.