.. o viku jsem se vratil z totalniho nasazeni v Regensburgu a tenhle clanek a fotky me po ranu dost roskekaly . Kucii nemecky policejni se nam po letech zase ucej tschesky:
Vidim pred ocima "Alles Gute" a esli me nekde takovyhle dva zastavi (auto i moto na CZ znackach), urcite dostanu pres drzku, ze se jim furt hystericky smeju... Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Sprachfuehrer - Němci mají český policejní slovníček...
Přidané 30.06.2014 13:29
Museli se učit už dřív. Je to dva roky co se na mě kousek za Strážným pověsil civilní pětkovej bavorák. Něco jsem čul a jel předpisově ale stejně mě po chvíli jízdy zastavili. Vylezli dva borci v civilu s bouchačkama u pasu a spustili na mě poměrně dobrou češtinou. Trošku jsem měl bobka neb jsem měl auspuff bez dB killeru ale to je vůbec nezajímalo. Zkontrolovali doklady a pá.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Přidané 30.06.2014 14:11
..jo tam bejvaj dodneska.. tama dost jezdim do Deggendorfu a Muenchenu. Akorat auta maji ted novejsi.. krome bawce i tmavou audinu...
... ale me od 2006teho co tam napul existuju staveli jen jednou v aute - taky jen papiry a dekujeme, stastnou cestu.... ..a to mam auta i moto na ceskkejch a prudim tak kazdou chvili Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Přidané 30.06.2014 20:41
Me stopli taky jen jednou, zeptali se zda jsem pil, ja ze ne a oni ze at jedu A to jsem mel jeste slovenske spz. Jsem ale mel porad bobky z dane, tak ted uz mam na modrem prouzku hrde deeeecko, ale ignoruji me porad stejne