Jaký máte na tohle auto názor? 270 000km najeto. Servis orig. škoda (služební auto). Stav velmi hezký. Plná výbava kromě navigace...
Upravil zetor dne 15.08.2014 11:15
Nebo na co si dát při koupi pozor? Má ho kámoš, takže není problém si ho třeba na celý den půjčit a nechat ho prolézt někým, kdo se v tom opravdu vyzná...
Tata mel tohle rok 01 od nova.
Brzy po koupi umrely kotouce, vymeneny na zaruku. Ve 110tkm umrelo cerpadlo, jinak nic.
Segra mela 07, kupovala to tenkrat s najetymi 40tkm, odjezdila asi 5 let bez zavady a prodala. Najela ale malo.
Me se tyhle auta fakt libej, velky, pekny, bezpecny. A narozdil od dnesnich SuperBu (vyjma R36) mely motor.
Jojo klasika vacky, ale tenhle 120kw uz je ten novejsi motor a pokud se dobre delala udrzba a tem co s tim jezdil se staral, nemel by byt problem. Jenze ... to clovek nikdy nevi ;(
MichalF napsal:
Jojo klasika vacky, ale tenhle 120kw uz je ten novejsi motor a pokud se dobre delala udrzba a tem co s tim jezdil se staral, nemel by byt problem. Jenze ... to clovek nikdy nevi ;(
Záleží co to je dobře dělala údržba. Longlife olej i když děláš "dobře" tj. tak jak se má, tak je to stejně špatně, protože 30000 prostě olej čistej a v kondici v nafťáku nevydrží a to jsou zvlášť u V6 slušný hřebíčky do rakve těm vačkám. A přitom je vlastně servis dělanej "dobře".
zetor napsal:
Nebo na co si dát při koupi pozor? Má ho kámoš, takže není problém si ho třeba na celý den půjčit a nechat ho prolézt někým, kdo se v tom opravdu vyzná...
Kamarád si to pořídil, jen bylo nalítáno 304.000 km a opravy: rovnání obou hlav + těsnění pod hlavy, komplet výměna vaček + chladiče, ve finále repase vstřikovacího čerpadla = víc než 50.000,- Kč na rozjezd.
Tuhle V6 jsem měl v Passatu od Waltra a taky výměna vstřikovacího čerpadla - pokud nebylo měněno/repasováno, pak Tě to 100% čeká v nejbližší době (především díky biosložkám v naší naftě).
Žere to jako tank, pod 9L/100km jsem s tím jel jen po dálnici při rychlosti do 110km/h.
Jestli je Ti peněženka milá, utíkej od toho co nejdál a nelituj! Supa si pořiď v 1,9tdi, jezdí stejně a nežere a výše uvedené opravy jsou levnější.
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Já měl jednoho z prvních, od nova ještě s origo VW přední Al nápravou. Servisovaný v Škoda servisu.Najezdil jsem 300tis.km bez jediný závady. Je fakt, že to bylo převážně po dálnici po D a Nl.
KUKY se vrací
JJ Bob ho má na tahání,ale 2.8 V6 benzín + plyn sekvence,neznám co je turbo,čerpadlo,vstřiky, nechci více žádné tdi
Před tím 1.9 tdi 96 kw super motor živej za 6l doporučuju
Potom 2.5 tdi 110 kw kupovanej s 50tis km na 90tis km ramena,klouby s poloosou tak to šlo z domu bralo to kolem 8 l.
Zatím po všech vyzkoušenejch kárách a bylo jich fakt dost nejraději vzpomínám na mou Opel Omega 3.2 V6 LPG automat,Elegance zatím jsem pohodlnější a svižnější auto neměl.
Najeto cca 350000km a stále to na dedině na Slovensku dělá v ulici velkou parádu
Zetůrku tady ten tiptronic z koncernu docela dost často zlobil v De na inzercích bylo často getriebeschaden tak jsem to nechtěl je tam normál kvedlačka,když jezdím bez vozejku na tempomat dálnice do 140 kolem 11 lpg,s vozíkem s jednou 1200 gs tempomat do 100km 9 l lpg vzhledem k tomu,že lpg vedle ve vsi stojí 16.20 jezdím méně než za polovinu benzínu toje cca 5l benzinu na 100 km,ale ve 2.8 V6 a 200PS jo a neznám co je porucha motoru momentálně najeto 245000km a jak jsem u MB tak všichni kolem dělají ve škodovce takže je na to vše včetně nového motoru za cenu dvou použitých alu kufrů na 1200 GSA takže proč zkoušet něco jinýho.
Upravil Bob dne 20.08.2014 13:04