Ahoj,řeil jste někdo dovoz auta z USA? přesne z Stratford, Connecticut,potřeboval bych odtamtud dopravit auto ale nikdy jsem to neřešil takže nevím na kolik to vyjde a jaké jsou kde poplatky.
Vše co dojede do cíle je dobré.
Počítej tak 80 000 kontejner, 20% pak navíc tady za DPH a něco CLO.. pokud to nebude veterán tak asi budeš muset vyměnit nějaké řídící jednotky světel atd atd... Asi moc starostí :-) A divil bych se, že bys např. na mobile.de nekoupil už něco dovezené a schávelé pro EU... Koukal jsem tam např. na mustangy a prostě už všechno hotovo za né zas tak moc...
a abys na tom ušetřil víc jak 30% aby to mělo smysl dovést z USA... Rozmysli si to
Pokud bys měl zájem, pošlu Ti kontakt na kamaráda, který žije v Chicagu a shání v USA auta i motorky na přání zákazníků, včetně zajištění dovozu do ČR a SR. Ať máš přehled a větší výběr.
Jezdím: BMW R 1250 GSA (2020), BMW R NineT Pure (2017)
---
Jezdil jsem: BMW R 1200 GS (2007), BMW R 1200 GS (2012), BMW R 1200 GSA LC (2014)
HonzaGS-SV napsal:
Počítej tak 80 000 kontejner, 20% pak navíc tady za DPH a něco CLO.. pokud to nebude veterán tak asi budeš muset vyměnit nějaké řídící jednotky světel atd atd... Asi moc starostí :-) A divil bych se, že bys např. na mobile.de nekoupil už něco dovezené a schávelé pro EU... Koukal jsem tam např. na mustangy a prostě už všechno hotovo za né zas tak moc...
a abys na tom ušetřil víc jak 30% aby to mělo smysl dovést z USA... Rozmysli si to
ahoj,jo máš pravdu je to veterán z roku 60
Vše co dojede do cíle je dobré.