Dneska mě zase nas..lo auto, kleklo a tak jsem musel z práce na motorce a tímto jí
děkuji, že jsem nemusel jít pěšky nebo co hůře, jet na kole :-)
Tohle je link, který patří motorkám a děkování jim :-) Ještě že tu holku mojí mám :-)
Nechápu připomínky ježka proč bych jako měl fetovat? Nejsem žádný mladík dnešní doby používající nebo spíše konzumující trávu pokud jsi to takhle myslel! Tyhle vyhulence učí moje žena na střední škole a máme se na co těšit pánové. Tomu říkám nástup nové generace hrůůůza!!!
Ne, ježku, tohle je prostě radost ze života, víš? klekne Ti auto, tak hledáš na tom něco pozitivního - aspoň se svezu na mašině! tak nebuď tak zapšklej, míval si lepší příspěvky. Ale to už je fakt dlouho.
"...tak to přeci musíš být šťastný, né?"
" No, musím...."
Jeden známý říká:
"Ze sta manželství se vyvede tak maximálně jedno a to stejně stojí za hovno...""Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
jezek napsal:
No jo. Asi me dlouho nepotkala zadna radost ze zivota.. podivam se okolo sebe a krome toho ze je clovek nazivu moc pozitivních veci nevidim..
Nicmene me nezarazilo ze nekdo ma radost. Ale hned to vykricet do sveta, zalozit kvuli tomu vlakno... Nechapu. Mohl bych kazdy rano vylezt na balkon a vykricet na celou ulici jak jsem se kraaaasne vys.ral...
dobrý... skoro jsem si poprskal monitor kafem...
Ale tohle je podivnou facebookotwitterovou dobou, kdekdo má dnes dojem, že na jeho "stolici" se každý třese...
Upravil Woodman dne 14.10.2014 11:47