Čau, tak jsem se dneska chtel jeste skoro naposledy projet a přišel jsem o topcase. Nevím, možná jsem ho tam špatně nasadil a nebo zradil zámeček (nebyl úplne OK)
Bylo to někde na trase Jičín-Lomnice-Jilemnice-Vrchlabí
Origo BMW alu topcase s reflexním bílým pruhem. Tak kdyby náhodou o něm někdo něco věděl tak budu rád.
martin
To je dost smutná příhoda.Přeju ti,ať se k tobě ještě vrátí.Zeptám se tě,jestli jsi kufr měl před jízdou sundaný,nebo jestli ti upadl i když jsi s ním už před tím jezdil.Připadá mi divné,že by se jen tak sám od sebe poroučel pryč z motorky.Viděl bych to spíš na špatné nasazení,nebo špatné zacvaknutí spony se zámkem.
.
Vítej v klubu
Stalo se mi něco podobného..při první jízdě na géesu... http://www.bmwgs....d_id=13567Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Píše,že tam měl origo alu topcase.Ten snad ani ztratit nejde.U Varia,jak tu píšete se to občas stane,když není pojištěný nějakým šroubem.Ten alu,ale nechápu!!!!!!!!!!
.
Cau, no proste jsem resil jeste neco jineho a určitě jsem ho tam spatne nacvaknu. proste blbost. Zpatky jsem to projel dvakrat, ale urcite ho někdo nasel a asi se mu hodí.
I když v nem nic nebylo kromě abusu 8000 :-(