Mate nekdo konkretni doporuceni na Varadero, Caponorda, KLV, V-Stroma do 100tis. mimo zname servery typu M.cz nebo Motoinzerce? Kamarad chce prejit ze silnice...
Upravil xHackerM dne 22.10.2015 17:22
Já mám na prodej tohle http://www.motork...90655.html Koupil sem to najaře s odřenou kapotou a obroušeným jednim blinkrem a oděrkama na plexi. Dostalo to celolak,nové plexi,postavený na papíry a při projížďce sem zjistil,že byl lehce nakoplej jeden kotouč,tak sem koupil oba dva fungl a ty puvodní jsou samozřejmě k dispozici,jeden netknutej.
Proč si nekoupí zachovalé 1100GS třeba od Boba nebo jiného dovozce či prodejce? Za 100tis kč už koupí celkem spolehlivého mazlíka v plné polní.
Sice na 1100GS asi holku nezbalíš, ale zase bude mít velice pěknou motorku, kterou neutahá a bude jezdit,dokud poteče ropa.
Dělat kompromisy s japoncem je pouze neuváženým šlápnutím do prázdna. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Proč si nekoupí zachovalé 1100GS třeba od Boba nebo jiného dovozce či prodejce? Za 100tis kč už koupí celkem spolehlivého mazlíka v plné polní.
Sice na 1100GS asi holku nezbalíš, ale zase bude mít velice pěknou motorku, kterou neutahá a bude jezdit,dokud poteče ropa.
Dělat kompromisy s japoncem je pouze neuváženým šlápnutím do prázdna.
Hrabe_X napsal:
třeba chce zažít i nějaký emoce
Nebo nechce Avii Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hrabe_X napsal:
V tom případě bych asi nespěchal a počkal až se začne prodávat nová...nebo bych to zkusil rovnou na Afrika fórum a už bych tam hledal potencionálního kupce respektive prodejce http://www.africa...efault.asp
Upravil tomtom dne 22.10.2015 17:43
xHackerM napsal:
Kamarad se zameril na Afriky. Diky za pripadne doporuceni.
Jako milovník afrik musím poznamenat, že tato motorka, pokud je řeč o xrv 750, je trochu někde jinde než zmíněné varadero. Její devizou rozhodně není výkon a dlouhé přesuny po dálnicích budou přesně to, čemu se bude kámoš vyhýbat. Na druhou stranu může očekávat jednu z nejspolehlivějších motorek co kdy byla vyrobena. Pokud bude patřičně vybaven na případnou závadu kontaktů čerpadla a udělá opatření k ochraně regulátoru dobíjení.
Tak, tak. Starou Afriku jsem měl poměrně dlouho a mimo problému s čerpadlem (vyměněno za náhradu do malých letadel) a regulátoru, který jsem vyměnil za VAPE, naprosto bezproblémová motorka.
Koukame na to par dni a Afriku by chtel kvuli offu. Na coz Varan neni. A KTMky jsou drahy. Jeho kolega bude Afriku prodavat a dost o ni uvazuje. Ja se mu smazim jen pomoci s vyberem. Vice oci vice vidi.
Vikec napsal:
Já mám na prodej tohle http://www.motork...90655.html Koupil sem to najaře s odřenou kapotou a obroušeným jednim blinkrem a oděrkama na plexi. Dostalo to celolak,nové plexi,postavený na papíry a při projížďce sem zjistil,že byl lehce nakoplej jeden kotouč,tak sem koupil oba dva fungl a ty puvodní jsou samozřejmě k dispozici,jeden netknutej.
Jo to je dobrej silniční koráb.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží