hezký, jen už to sem někdo v létě dával. Ne, že by to až tak vadilo, ale to tenkrát nemělo takhle zúženej obraz, tak kdyby si to chtěl někdo najít....
Maiali nel Fango!
hezký, jen už to sem někdo v létě dával. Ne, že by to až tak vadilo, ale to tenkrát nemělo takhle zúženej obraz, tak kdyby si to chtěl někdo najít....
To sem sem dával tuším já a byl to odkaz na motorkáři.cz a ta videjka byla krapet jiná.Ovšem toto má lepčí kvalitu,to máš recht...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Pravda, pravda. Já to pak vlastně tenkrát hledal i jinde-YouTube na ofiko stánkách a tak... Tak se mi to možná pomíchalo
Říkal jsem si, že by nebylo marný se jet mrknout příští rok na živo a spojit to s nějakou "vyjížďkou". Maiali nel Fango!
Jo, jo, urcite to stoji za zhlednuti ja tam byl v loni a byla to parada. Az do te doby jsem nevedel ze se na motorce da jet i po strome. Meli tam kluci neuveritelne prekazky. Projel jsem se i prez Karpaty a tam je zatacek a vyhleduuuu GS - LONG WAY ANYWHERE