Zdravím, měl bych prosbu k majitelům BMW R 1100 R.
Motorku mám z Německa a na dovozové technické kontrole mi bylo řečeno, že není v původním velkém TP největší technicky přípustná hmotnost na nápravu.
Máte tento údaj uveden v techničáku? Bez toho mi to na úřadě nezpůsoběj k provozu na českých komunikacích
Prý by stačilo, kdybych k tomu měl original BMW brožuru, kde tento údaj je uveden.
F 650 GS (00)
Našel sem nějakou brožuru, ale na nápravu to tam není. Zavolal bych do BMW ať ti to dají. Nebo kopii TP od někoho kdo má R.
Upravil starosta dne 26.11.2013 19:04
ahoj,já jsem to řešil taky při přihlašování 1100 GS.A to jich je tady milion a moje motorka je z D.Docela mě tim zaskočili a musel jsem psát na Dekru. Myslím,že za to tenkrát chtěli 1500,ale už je to 2 roky.
Tak už jsem v telefonickým kontaktu s jednim majitelem. Technik byl dobrej a řekl že když přijdu s CZ TP, kde to je uvedeno tak mi to tam napíše. Ale z moto journalu to opsat nemůže.
F 650 GS (00)
Díval jsem se do techničáku-v českým mám napsanou hmotnost na nápravu,ale v originál německém napsaná není.jenom doplním R1150GS
Upravil brozkin dne 26.11.2013 19:18
Das ist BMW
Tak uvidíme co řekne technik až budu mit v ruce oskenovaný TP s potřebnými údaji. Doufám, že to bude bez problému. Jemu samotnýmu to bylo úplně jedno, ale na úřadě by mě s tim prý vyhodili. Sám je motorkář takže se snažil pomoct a nechal mě vybrat. Buď original brožuru, jíný TP nebo za nemalý peníze u BMW, Dekry. Pak to taky můžou poslat někam oni a za to chtěj 2100.
F 650 GS (00)