Asi zbytečnej dotaz, nicméně protože mne čeká garančka tak bych to tam chtěl zmínit.
Když je motor studenej, při nastartování běží motor několik desítek vteřin ve vyšších otáčkách, pak sami spadnou. Prostě asi jakoby na sytič. Jde mi o to, že v tom běhu se zvýšenými otáčkami motor kolísá, vynechává a asi dvakrát i chcípnul, když otáčky padnou je vše v pohodě. Chtěl bych se zeptat majitelů jestli Vám to dělá taky.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
1250 to delaji ze obcas brkne a chcione. A ten vysoky volnobeh po startubyt musi. Musi se porovnat vacky. Az pojedes na servis at ti aktualizuji software
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Zdar, oživím tohle starý téma. Motorka po záruce a stále se toto při každém studeném startu děje. Vždy v BMW řekli že je to normální, ale ono se to stupňuje. Včera už mi to zdechlo s tak velkou ránou že jsem myslel že něco prasklo. Na displeji se objevil text že je vadný nějaký senzor, nevím přesně, po vteřině to zhaslo. Motorka nereagovala na startér. Musel jsem ji vypnout a znovu zapnout a pak už zase nastartovat šla. Nicméně co se těch 10 vteřin dělo byla hrůza, asi třikrát už skoro jako chcípla a zase se rozeběhla, otáčky kolísali a vynechávali, jak spadnul sytič vše běželo normálně. A teď otázka - sere to jenom mě? nebo se to Vám ostatním neděje a v BMW mne jen uchlácholit? BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015