V neděli 11.2.2024 zemřel kolega motorkář, duší baworák - geésař - Pavouk. Čest jeho památce
Myslím že zde na web chodí spousta pamětníků….
Lukes přiložený následující obrázek:
[104.36Kb]
Upravil Lukes dne 13.02.2024 18:00
TAKE IT EASY
Pavouku na zemi jsi byl super parťák a teď budeš i tam nahoře.
Je mi to moc líto, upřímnou soustrast a sílu rodině a nejbližším 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
...a pricina?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
V pondělí jsem se to dozvěděl. Pavouku, ať ti to tam nahoře dobře jezdí, potápí...a prostě dělá dobře všechno co jsi měl rád tady dole????.
Upravil Tonda dne 14.02.2024 10:11
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
To mě mrzí
Nevíte někdo, co se mu stalo? Vždyť to byl mladej borec.
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Pavouk byl tady od nas...bavil jsem se se Shrekem a jelikoz to byl potapec a letec, tak chodil kazdy rok na prohlidky, srdce jako zvon. Pred 14 dny byl na nejake opraci s rukou, nejaka banalita, tak to na prvni ohledani vypada na embolku.manzelka Hanka ho nasla rano v posteli mrtveho...ale ted se po tom nikdo moc pidit nechce, vzhledem k rodine. je to prostě hrozné
Upravil Bedabanjo dne 14.02.2024 17:30
Bedabanjo napsal:
Pavouk byl tady od nas...bavil jsem se se Shrekem a jelikoz to byl potapec a letec, tak chodil kazdy rok na prohlidky, srdce jako zvon. Pred 14 dny byl na nejake opraci s rukou, nejaka banalita, tak to na prvni ohledani vypada na embolku.manzelka Hanka ho nasla rano v posteli mrtveho...ale ted se po tom nikdo moc pidit nechce, vzhledem k rodine. je to prostě hrozné
to je pech :/
diky za info!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2