Vjetrnik napsal(a):
Tak dnes je to právě za měsíc, co je tu sváteční večer, kdy dětem září očíčka pod rozsvíceným vánočním stromečkem...
...takže už jen dva týdny práce je tady sváteční volno.......
To znamená, že ľudia by si mali odpúšťať, byť na seba milý, rozdávať okolo seba radosť a šťastie! Z toho vyplýva len jedno, mali by sme sa podľa toho hlavne správať, že?
Vjetrnik napsal(a):
Tak dnes je to právě za měsíc, co je tu sváteční večer, kdy dětem září očíčka pod rozsvíceným vánočním stromečkem...
...takže už jen dva týdny práce je tady sváteční volno.......
To znamená, že ľudia by si mali odpúšťať, byť na seba milý, rozdávať okolo seba radosť a šťastie! Z toho vyplýva len jedno, mali by sme sa podľa toho hlavne správať, že?
hmm... vsichni mne se*ete... mam teda o vanocich... jako ostatne kazdej rok... predstirat, ze to tak neni?
Ok, pisu si...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
nemo2 napsal(a):
Hicks vôbec si nepochopil na čo som reagoval !!! Máme byť milý atď. a hlavne nevyrývať. Už chápeš?
no chtel jsi vanocni atmosferu 17 cm
nemo2 napsal(a):
Ale vôbec nie, len zakladateľ tohto vlákna vodu káže, víno pije.Už to dochádza?!
ahaa.. jsem dnes trochu hloupe
pardon...
17 cm
čímž jsem zahájil měsíc zakopané válečné sekery...
vosmikilaři těšte se na 25.12...........začne PEKLO.....
jako ze Ti znovu dojdou argumenty co Ti uz jednou dosli a rozjezdis si posledni zbytek respektu svym spatne utesnenym a uchlazenym jednostopym trakturkem? 17 cm
Bavaro napsal(a):
Už asi 30let se snažím v mojí rodině zrušit vánoce-je to marné je to marné je to marné
Taky mám podobný problém ale už několik let to řeším tak že chodím v tento mnou neoblíbený čas do lesa dělat dřevo. Takže trakturek Husqvarna a čaj ze slivovico taky pěkné vánoce.
Vjetrnik fakt sa to nezdá ako čas ide rýchlo. Na Vianoce sa na jednej strane teším , no na druhej strane mi lezú na nervy nákupy a prehnané prípravy. Bohužial sme z vianoc /hlavne ženy/ spravili trojboj : nakupovanie , príprava žranice a prežieranie. Ved Komaiz a Slavek nechcú asi nič iné ako prežiť Vianoce v pokoji ,ktorý by mal byť aj princípom Vianoc