no tak já letos motorku poprvé vytáhnul munulej tejden a od té doby jezdim furt . za tyhle poslední tři dny jsem nalítal přez 100km a myslim si že pohoda silnice jsou akorát mokrý ( teda někde je to ještě humorné bruslení se smrtí ve vočích) akorát v noci za kamionem je to děs bo mi na helmě chybý stěrače.
Tančící Havran
Já dnes vyrazil letos poprvné. No, ale já dnes vyrazil poprvé na GS Bylo to asi 150 km, jen po silnici, bo u nás je ještě plno sněhu. První zkušenosti: silniční Metzelery nemají rady sníh, mokrá může být led a to je docela pak sranda, když mi teploměr v údolí někde v Českém ráji ukázal 2,5 stupně a varoval před náledím, tahlo mi na bradu
Laďous
já dneska krásnejch 200km společně s Remusem a Starostou a Starostovo kámikem Kácou.Pár fotek je ve vlákně "DNEŠEK".
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Alda napsal(a):
79km. Bylo az podezrele fajn, domu se mi nechtelo, ale nebyl cas. Tak treba to klapne i zitra
hele a co sul?
Provedl jsi zkousku lizem? ja mam dojem, ze mam na aute porad po jizde trochu soli...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Taky jsem odpoledne nevydržel a dal asi 50 kiláků. Docela fajn po tý pauze (naposled 6.12). Co mě ale potěšilo nejvíc, byla baterka, Helmut stál poprvé v mé moto historii venku na zahradě jen pod plachtou (garáž se teprve dostavuje) a na baterku jsem se vykašlal a nechal jí tam. Dnes odpoledne jsem čekal že spíš než na projíždku pujdu nabíjet..ale kdepak, sice až na podruhý, ale zachrochtal a za chvíli už jsem uháněl směr Rudná...a to byl ještě před pár tejdnama zasypanej sněhem jak u Stalingradu
GS 1200 R Adventure
Takze ja sezonu nikdy neukoncil a od listopadu do dnesniho dne jsem najezdil pres 6000km. Z toho tak 1000 ve snehu, 2000 v desti, 2000 v mrazu a 1000 nasranej na to, ze jsem musel najezdit 5000 v mrazu na snehu a v desti... Jinak jsem za posledni 4 mesice nevyjel na moto jen asi 10x. Jinak pravidelne kazdy den at se deje co se deje...
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Tak už jsem to taky nevydejchal a mám prvních 30 majlí na BSA. Sice bylo hnusně, ale i tak jsem přijel vysmátej. Naštěstí ještě nelítaj mouchy...
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Včera jsem šel zkusit, jak je na tom baterka a ani ťuk (tedy vlastně pouze ťuk ťuk a nic víc). Dal jsem ji nabít nabíječkou z Lídlu za 199 a šel jsem klidně spát.
Dneska jsem ji šel zkontrolovat a nabíječka ještě svítila, jako že dobíjí. Za ty prašule to asi rychleji nejde...
No, zasunul jsem klíček a zkusil, co to udělá. Sakra - chytla na škrtnutí! Co teď? Startovat v zimě motorku zbytečně se prý nesmí...
Auto ven z garáže, abych vyjel s motorkou, rychle převlíct a ven. Jen jsem za s sebou slyšel: "Koukej ať jsi alespoň do tmy doma!" - vždyť bylo teprve půl šestý
No, jel jsem jenom ke kamarádovi skoro do vedlejší ulice, ale když to tak pěkně šlo, tak jsem to kousek natáhl k dalšímu kamarádovi do vedlejšího městečka (nazdar Soldi ) a dalo to krásných 50.
Parádní svezení, nádherné počasí - chumelilo jen trochu
Tramtadadááá, mám to za sebou
BMW GS = stroj na radost
Dnes to bylo parádní...dopoledne sluníčko, tak jsme vyrazili. Bylo dokonale jarně, pole, louky...už to bude chtít přezout na ostré špunty...
Jen se s námi chtěli prát nějací frajeři jedoucí na kusu masa (takové to, co se z toho dělají salámy), že prý je to jejich v hluku neřiditelné či co vykřikovali, když to maso chtělo místo po čtyřech chodit po dvou...
A odpoledne se zatáhlo, přišly černé mraky a teď je všude bílo a zima zas jak na Sibiři....