Holohlavý chlapík s dřevěnou nohou byl pozván na maškarní ples. Nevěděl, co si má obléci, tak napsal do půjčovny, aby mu poradili a vypomohli.
Zakrátko mu došel balík s krátkým vysvětlením:
„Vážený pane, přibalili jsme vám pirátský oblek plus tečkovaný šátek na hlavu, s vaší dřevěnou nohou budete vypadat přesně jako pirát.“
Toto chlapíka urazilo a hned jim odepsal, že prý takováto výbava jenom zvýrazní jeho invaliditu a postih. Půjčovna mu tedy poslala další balík s dopisem:
„Vážený pane, omlouváme se za naši zásilku a přikládáme vám hábit mnicha. Róba vám zakryje dřevěnou nohu a vaše holá hlava bude vypadat přesně, jak ji mají mniši.“
Toto ho ale rozčílí ještě víc, načež jim odepíše, že prý takováto výbava odvede pozornost od jeho dřevěné nohy na jeho plešatou hlavu!
Za pár dní mu přijde menší balík, ve kterém je pouze čokoládová poleva, drcené oříšky a dopis:
„Vážený pane, omlouváme se, že jsme v obou případech nedostatečně odhadli vaše přání. Zasíláme vám jako náhradu čokoládovou polevu, kterou si po ohřátí nalijte na vaši plešatou hlavu a posypte drcenými oříšky. Tu dřevěnou nohu si strčte do zadku a můžete jít za čokoládový nanuk.“
Tak říkám kámošce:
"Ty máš tak velkou ku*du...
Ty máš tak velkou ku*du...
Ty máš tak velkou ku*du..."
Ona se podiví a zeptá se
"Proč to říkáš 3x?" "Neříkám... to byla ozvěna"
Přijde chlápek do bordelu a že by nejradši černošku - a shodou okolností tam jedna je, tak jdou na pokoj.
Chlap ji svlékne, položí ji na kraj postele a řekne:
"Mohla bys pořádně roztáhnout nohy?"
Dívčina kývne, roztáhne je, chlápek jí dřepí mezi koleny a čumí jí přímo do klína, pak poodejde o kus dál,
zase se jí tam dívá, načež vytáhne prachy, zaplatí a dívčina na to udiveně:
"No a kdy mi ho tam šoupneš?"
A on se usměje: "Ale to ne, to po mně nechtěj -
já jsem se jenom potřeboval podívat, jak asi bude vypadat růžová spárovačka na tmavých obkladačkách..."
Pepa s kamaradem se rozhodnou vsadit si sportku a Pepa rika: "Kdyby mi vyslo alespon pet cisel, byl bych super!"
Z kuchyne se ozve jeho manzelka: "Pro me bys byl super, kdyby ti dneska v noci vyslo alespon jedno!"
Manzelky by mely byt jako bankovky. Za jednu ctyricitku bychom meli dostat dve dvacitky.