Chtel bych se podívat do vinných sklepu Cricova. Chci jet koncem července. Nevíte jak je to s prohlídkou těchto sklepů..někde jsem četl že je potřeba se objednat dopředu?
Pokud jste tam nekdo byl tak prosím písnite jak to tam funguje..
Nazdar, byl jsem tam minulej rok a musíš. Ale motorkáře tam moc nechtějí. Ale kdyby něco tak jsou tam supr lidi a chtěli nás vzít do auta. Tak pohoda.
Upravil jirka1978 dne 16.07.2015 16:52
Proč zrovna já, proč né on!!
Zkušenost z letošního června ... veskrze pozitivní:
- chtěli rezervaci a chtěli to dokonce i zaplatit předem. nakonec od toho ale upustili, ale tu rezervaci jsme ten den museli do nějakých 12:00 zaplatit v jejich ofisu v Kišiněvě. Bylo to ale, řekl bych, hlavně kvůli jídlu, protože jsme měli prestige menu (viz. odkaz Vojty) a patně měli strach, aby to nepřipravovali a pak nikdo nepřijel. vřele doporučuju nějakou tu degustaci, protože jinak je ta prohlídka dost bída. z celé technologie nás vzali jen do hand-made šampusárny, pak mezi sudy a nakonec do archivu (i ten náš kok*t z hradu tam má svůj box). když vás bude provázet Olga, pozdravuj jí. heslo Gagarin
- ubytování přímo v Cricova jsme nenašli, proto jsme spali v Kišiněvě a tam a zpět jeli taxikem (jedna cesta 150 těch jejich). celkem zajímavost byla, že ani jeden z taxikářů nevěděl, kde to je ...