Krása střídá nádheru... kolik takové vyžle asi bude vážit?
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
doufam, ze to bude mit misto zobaku plnejch 8 woci...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
aha.. ja jsem to tam nenasel.. ten predek je teda.. slabsi..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
do r. 2020 je ještě nějaký čas
tak snad se ten předek ještě podaří faceliftovat
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Tak jsem se na tom dnes svezl. Začnu, tím, že jsme s kámošem, on na V-Stromu, přijeli před HD v HK a jako že slušně pozdravíme ostatní motorkáře. Ovšem, byli jsme pro ně asi neviditelní, protože jsme přijeli na něčem co není HD... Ale zařekl jsem se, že při hodnocení Pan Americy budu nezaujatý. Ujala se nás pěkná a sympatická blondýnka a najednou jsem byl zaujatý až moc . Jinak to je stroj, který mě vzhledem opravdu neuchvátil. Je dokonce o dost menší než jsem myslel. Motor má pár příjemných koní navíc a nechá si líbit i podtáčení, ale vibrace jdou do řidítek. Jsem zvyklý řadit bez spojky a tak jem rád, že jsem jim tam nerozštípal převodovku. Prý to budou příští rok umět taky. Brzdy BREMBO jsou parádní. Jízdní komfort musí po pár dnech na větším tripu rozhodit i sešroubovaný plotýnky. Přední blatník je dost malý na to aby chránil veliký chladič, který musí dostávat pěknou čočku od létajících šutrů. A baterka je uložena vepředu pod chladičem, takže se bude pořád koupat ve vodě a v bahnu. Za mně, Helmut je stále jednička, i když mě to ofiko zastoupení BMW občas pěkně s... míchne .
Upravil Taborak dne 02.07.2021 17:22