No koukám jako blázen. To snad není možný. Držíme palce ať se brzy dá Vevisek do kupy. Posílám drobnej peníz... Přeji pevné nervy celé rodině během uzdravovacího procesu. Brzy se uzdrav Vevis!
Upravil SHREK JAN dne 24.08.2019 15:07
Jezdím tak, jak umím...
btw: ta barometricka komora ci co to bylo pomohla?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Účet pořád platí - je to Pavlův a Moničin účet.
Vevis leží tady: http://www.nemocn...inarni-jip
Kdyby se chtěl někdo, koho Vevis zná, zastavit na návštěvu, tak ať se na tom domluví s Monikou (teď jsem s ní o tom mluvil - tel. číslo 739434997) - Vevis určitě bude rád.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Díky Tondo,dneska večer u Švejka domluvíme s Jardou,Medíkem,Hiksem,spojíme se s Monikou a přijedeme ještě před vánocema za ním.
Upravil Bob dne 03.12.2019 11:11
Bob napsal:
Díky Tondo,dneska večer u Švejka domluvíme s Jardou,Medíkem,Hiksem,spojíme se s Monikou a přijedeme ještě před vánocema za ním.
ja chci jet urcite, akorat se obavam, aby mne k Vevisovi pustili, pokud budu nachcipanej zkusim overit u Vevisky.
17 cm
Taky sis všiml, že Kubovi tady v tom vlákně vypíná jeden válec možná potřebuje taky překlenovat synaptické spoje... asi by jsme ho měli navštívit
Upravil Mr GS dne 03.12.2019 14:08
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Bohumil napsal:
Ty nemas dost rozumu nato abis tam nelezl dyz si nascipany ? Nato se musis ptat vevisky ty jelimane...
tak jsou ruzny druhy pacientu, ze jo... nemusi prece kazdymu vadit, kdyz trochu.. dobre trochu vic... zacherchlam
a navic... muzu si vzit.. jak rikate u vas na OstGebiete... "róšku"
Upravil hicks dne 03.12.2019 15:50
17 cm
Bohumil napsal:
Ty nemas dost rozumu nato abis tam nelezl dyz si nascipany ? Nato se musis ptat vevisky ty jelimane...
tak jsou ruzny druhy pacientu, ze jo... nemusi prece kazdymu vadit, kdyz trochu.. dobre trochu vic... zacherchlam
a navic... muzu si vzit.. jak rikate u vas na OstGebiete... "róšku"
Pořádně párkrát vykloktej slivovicí a tyhle problémy tě přejdou. Já tě snad vezmu na pár víkendů do učení
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Škoda, že se informace o "místu pobytu" objevila až teď. Od pátku jsem se "toulal" po skalách Adršpachu, mohl jsem za Vevisem zajít...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
VEVIS FELDREPORT 12/2019: TVL vy jste strasny lesni jelita. Ted jsem mluvil s Veviskou... a Vevisuv stav je myslim mozno verohodne oznacit za VELMI OPTIMISTICKY.
* zadnej vegetativni stav to NASTESTI neni...
* Vevis reaguje, maka denne s fyzioterapeutkou a manzelkou...
* UZ SE TROCHU I UMEJE...
* zvladne se i sam najist...
* hlava ... jako mozek.. je pry OK, proste se obnovuji ty mraky propojeni do "periferalu"
* tj. motorika +- funguje, nicmene mnoho veci se uci znova (jsem laik, nevim, jak to lip popsat)
s mluvenim zatim nic moc, ale i to se lepsi a mela by se mu zahy venovat logopedka. Mozna bude mit ve finale furt trochu prizvuk, ale to mel i predtim a tam tvl v tech horach si toho stejne nikdo nevsimne
NENI uz tolik potreba, aby ho navstevovali die bikefreunden.. ale pravdepodobne to v tech rannejsich fazich postatne pomohlo.
Ja to vidim optimisticky.
Cislo uctu je kdyztak nahore sem nekdo psal.
Upravil hicks dne 09.12.2019 15:12
17 cm
hicks napsal:
VEVIS FELDREPORT 12/2019: TVL vy jste strasny lesni jelita. Ted jsem mluvil s Veviskou... a Vevisuv stav je myslim mozno verohodne oznacit za VELMI OPTIMISTICKY.
byls tam, ty vokurko?
... mluvil s Veviskou...
... di v prd.el, vole
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA