prosteoff napsal:
Hoši díky, bude to i dobrý návod pro ostatní.. Již mi někdo psal zprávu jaké snímače jsem koupil. Tak hodím odkaz i sem, ale předem upozorňuji, že jsem je ještě nesadil, ale dle recenzí jsem usoudil, že by mohli být ok. Jak mi je welli zprovozní hodím sem info. Odkaz: https://www.aliex...4c4dyLNN29
Píšou tam, že pro GS je to jenom na zadní kolo ...
Já tam teda čtu: front and rear :-)
Pokud budete objednávat originální díl v BMW, ma přední i zadní čidlo stejné číslo. Takže je to zaměnitelné.
prosteoff napsal:
Hoši díky, bude to i dobrý návod pro ostatní.. Již mi někdo psal zprávu jaké snímače jsem koupil. Tak hodím odkaz i sem, ale předem upozorňuji, že jsem je ještě nesadil, ale dle recenzí jsem usoudil, že by mohli být ok. Jak mi je welli zprovozní hodím sem info. Odkaz: https://www.aliex...4c4dyLNN29
Pokud budete objednávat originální díl v BMW, ma přední i zadní čidlo stejné číslo. Takže je to zaměnitelné.
V názvu ano, ale v popisu je napsáno červeně, že u GS je to jen pro zadní kolo, tak nevím ...
stepan přiložený následující obrázek:
prosteoff napsal:
V názvu ano, ale v popisu je napsáno červeně, že u GS je to jen pro zadní kolo, tak nevím ...
Ahoj,
taky jsem to řešil a nakonec risknul a vše funguje v pohodě.
prosteoff napsal:
Za 750 Kč mám 4 čidla. V realOEM jsem si našel číslo dílu na můj model (36318532731) a to uvádí i číňan. Přední i zadní čidlo má v realOEM stejné číslo.
Jediné co byl problém, že na samotném čidle nebylo vytištěné to číslo pro spárování a muselo se to načíst probuzením přímo přes diagnostiku. Za což ještě jednou díky, Jirka_adventure
čeká mě přezutí pneu a snímače už mají 8let,
koncem měsíce vyrážím na motodovo a mám obavu, že to časově nepřijde
má někdo k dispizici na odkup? případně dodám až mi přijdou
mám Rko a na předním kole je to bez ventilku, když vezmu 4ks s ventilkem, jde ten ventilek odmontovat? nebo si musím koupit verzi bezventilkovou?
pokud neseženu, nouzově mohu nějak zkusit vyměnit baterii (s naletovanými terminály) a zalít silikonem
díky
R 1200 R DOHC 2013, 90 Jahre edice, předtím R1150R 2003
Fojtik Design napsal:
Drátěný kola mají čidlo s ventilkem v kuse. Lité kola to mají tak jak popisuješ.
ano, škoda že to číňan neví a tak nenabízí 2 různé, našel jsem sady oba s ventilkem, nebo oba bez
R 1200 R DOHC 2013, 90 Jahre edice, předtím R1150R 2003
Sandokan napsal:
čeká mě přezutí pneu a snímače už mají 8let,
koncem měsíce vyrážím na motodovo a mám obavu, že to časově nepřijde
má někdo k dispizici na odkup? případně dodám až mi přijdou
mám Rko a na předním kole je to bez ventilku, když vezmu 4ks s ventilkem, jde ten ventilek odmontovat? nebo si musím koupit verzi bezventilkovou?
pokud neseženu, nouzově mohu nějak zkusit vyměnit baterii (s naletovanými terminály) a zalít silikonem
díky
Pokud máš originální čidla, šel bych cestou výměny baterie. Na baterce nešetřit a koupit baterku s nabodovanými dráty. Pak bych to celý zalepil tavnou pistolí a hotovo.