Muž odejde do práce a žena si přivede domů milence. Její malý syn přijde neočekávaně domů, uvidí milence s matkou a tak se schová do skříně a sleduje. V tom přijde domů i manžel. Žena vyskočí a aniž by si všimla ve skříni svého syna ukryje svého milence do téže skříně. V tom se chlapeček ozve: -"Je tady tma, co?" Muž odpoví: -"To teda je." Chlapeček: -"Mám u sebe baseballový míček." Muž: -"To je fakt bezva." Chlapeček: -"Nechceš ho koupit?" Muž: -"Ne dík!" Chlapeček: -"Venku je můj otec." Muž: -"Tak za kolik?" Chlapeček: -"250 dolarů." Za pár dní se situace opakuje. Chlapeček: -"Je tady tma,co?" Muž: -"To teda je." Chlapeček: -"Mám tady baseballovou rukavici." Muž který už ví oč jde se ptá: -"Tak za kolik?" Chlapeček: -"750 dolarů." Pár dní nato otec povídá svému synovi: -"Popadni svou baseballovou rukavici, pojď ven a zachytáme si." Chlapeček na to: -"Nemůžu, prodal jsem míček i rukavici." Otec udiveně: -"A za kolik jsi to prodal?" Chlapeček: -"Za 1000 dolarů." Otec: -"To je příšerné, jak můžeš brát své kamarády takhle na hůl. To je mnohonásobně vic, než to stojí. Půjdeš do kostela a vyzpovídáš se!" Když přijdou do kostela, strčí otec svého synka do zpovědnice a zavře dveře.
Chlapeček: -"Je tady tma,co?"
Kněz: -"Kurva nezačínej s tím zase."
Přijde chlap do hospody a má pod paží krokodýla. Povídá: "Ten krokodýl je cvičenej." Postaví krokodýla na stůl, otevře mu tlamu, stáhne kalhoty a strčí mu přirození do tlamy. Krokodýl nic. "To je co? To koukáte." Vezme půllitr a začne krokodýla mlátit do hlavy. Krokodýl nic. "Chce si to někdo zkusit?" Všichni couvaj, až se zezadu ozve jedna paní: "Já bych si to zkusila, ale nesmíte mě tím půllitrem mlátit do hlavy."
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Jedou dvě blondýny výtahem a najednou se zaseknou. Jedna začne ječet: "Pomoc, pomooc!"
Druhá na to: "Takhle Tě nikdo neuslyší. Musíme volat spolu, aby nás někdo slyšel.
A první zase začne: "Spolu, spolu!"
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
svadbahttp://ziza.ru/20...video.htmlTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Zemře počítačoví maniak a dostane sa do pekla. Po týdnu Lucifer volá Bohovi: Co za blázna si mi sem poslal? Zničil mi všechny kotle, poškrtil všechny čerty a už tři dni bezhlavě běhá po všech chodbách pekla a řve: "Kde je přechod do 2-ho levelu?"
Tehotná mamička sa pýta synka, čo by si prial k vianociam, či bračeka alebo
sestričku.
- No, ak by ti to neroztrhlo picu, tak radšej sánky.
Sedí dvě holčičky na zídce, jedna je hodná a druhá zlá
a obě plivají na lidi, co chodí kolem dole pod nimi.
Zlá holčička se trefila 2x a hodná holčička se trefila 3x.
A tak zase jednou dobro zvítězilo nad zlem. A to je dobře.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Včera večer jsme s mojí ženou vedli trošku hlubší rozhovor o různých životních situacích. Přišla řeč i na eutanázii. K tomuto sensibilnímu tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal: "Nechci abys mě nechala žít v takovém stavu, kde bych byl zavislý na přístrojích a živen tekutou stravou z nějaké flašky.
Kdybys mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny, které mě udržují naživu.
Ona vstala, vypnula televizi i počítač a vylila moje pivo do záchodu.
http://www.aglassandahalffullproductions.com/?CMP=EMC-a_mgp%5Cn
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Toto nemá chybu !! http://thekickbac...=/my_pichmF800GS 2011 is history (76000Km)
Fanos Rusicka GS napsal:
Hele Swate ten odkaz z 15:15 hodin me natahl virus.Co to ma znamenat takova picovina?!
Máš firewall?máš antivir??Mě to žádnej vir nehlásilo,ani nenašlo.
Tak jsem to projel antivirem a sbybotem a cisty jak slovo boží.....jestli se ti tam fakt dostal vir,tak věř že to nebyl úmysl.