Manželka dělá v asistenční službě a říkala,že asistenci pro BMW dělají v záruce. Na rozsah služeb se podívá až jí skončí dovolená. Nepamatuje si rozsah služeb, protože nikdo nevolá.
Děláš si srandu? Co ti píšu, když se mi pokazí motorka v Aplách volám BMW asistent.
Jestli tohle nepříjde jako odpověď tak nevím.
Každá blbá pojištovna má v asistenčních službách odtažení do nejbližšího servisu, případně ubytování, zhruba za 2000-2500kč. A organizování pomoci.
Ale jestli chceš aby ti někdo napsal že přijede Jarek a bude ti spravovat motorku 1h a 23min...tak to asi neklane.
Kolo12345,
nejak dost dobre nechau, co po nas vlastne chces? Pokud si nejses jisty u nejakeho produktu od BMW, proc jim nezavolas a nezeptas se? Snad mate BMW na Slovensku, ne? Odkaz na UK pojistovnu, ktera dela assist sluzby pro motorky jsem ti poslal s tim, ze pokud by se ti nelibila, googlem jich lze najit mnohem vic....
Asi nikdo ti tu nenapise ze BMW assis je to nej, protoze v CR to moc lidi nema. Pojisteni odtahu od beznych pojistoven povineho ruceni je dle meho nazoru na cesty po EU nedostatecne. 2000-2500kc je kolik.... 100 EUR? To je jak kdyz plivne. Nas ve Francii odtahovala odtahovka z dalnice (shorele turbo). Tahla nas cca 30km na sberne parkoviste - cena 700 EUR. Tam nam rekli, ze na opravu musime nekam do VW, coz bylo dalsich asi 60km - cena 500 EUR. Vse chteli platit ihned, protoze jsme na to samozrejme nemeli pojisteni.... To jen tak pro predstavu. Jo a ve VW na nas meli cas a za ctyri dny - vikend a pak svatek... :-) Takze hotel a pak letadlem domu....
Ahoj - tak moje zkušenosti s BMW asist:
Kamarád měl 1 měsíc novou K1200 S, koupenou v německu - v ceně služba BMW Assist - mechanická závada ve spínačce - nešel otočit klíček a nastartovat - 50 km od domova - v čechách. Tak jsem je ty telefonisty schválně vyzkoušel, když jsem pro něho jel s károu.
Tel.český: v neděli žádný zájem o vyslechnutí závady - zavolejte v pondělí po 10 hod.
Tel. německý: ochota, tel. zpět po konzultaci s mechanikem - nic méně dovézt do obchodu v Pasově na vlastní káře a až v pondělí.
Tak že jsem vlastně nezjistil, k čemu je nutný Assist.
Je tady někdo, kdo má proplacenou fakturu, třeba za odtah, nebo dokonce hotel?
Dík, Pavel
Pavel
kola12345 napsal:
odpisal mi typek z BMW germany, ze ziadny univerzalny zoznam servisov a nonstop havarijnych sluzieb BMW ani cisla neexistuju.
tak nic.
hm... tohle by se zrovna dost hodilo.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks - preto som zalozil tuto temu, aj ked som sa nic nedozvedel. nevadi. thats life
jazdim casto sam po europe a zislo by sa mi to mat istotu mozneho kontaktu na niekoho v pripade problemu. / dufam ze sa moju moto budem moct spolahnut ako doteraz/
v pripade dame spolocny vyjazd v lete / nieco uz mam v plane / ...
dakujem celnovi ELBORI - toto je to prave a jedine, co som potreboval, ostatne prispevky su mimo
VDAKA ELBORI , pre mna velmi dolezita info.
Nevím proč mimo. Ostatní Ti nabídli alternativu jelikož s konkrétním produktem neměli zkušenost. Vím, že to nebyla odpověď přímo na Tvoji otázku, ale neřekl bych, že to bylo úplně mimo téma.
Upravil Paul dne 08.04.2011 04:10
Waltr napsal:
Mám asisten BMW- z Polska je to automaticky dva roky po koupi moto. Češi to nemají, prý je to podle počtu prodeje ve státě.
Je to něco jako když se to poto, tak se ubytuj (max 4 hvězdičkový hotel) a my tě vyzvedneme, spravíme, hotel zaplatíme. Myslím že to je celosvětové, ale krk nedám. Jestli to jde dokoupit nevím, nicméně bych se obrátil na BMW, ti ti řeknou nejlépe. Napiš mail a je. Pak nám to tady nezapomeň napsat.
No já dostal kartičku s tel. číslem. Nonstop služba kde se hlásí. A oni asi kontaktují místní týpky a ti se o tebe starají.
Víš nezlob se na mě, ale jestli jsi chtěl abych za tebe do BMW napsal abych ti zjistil jaké číslo je na slovensku, tak to jsi měl říci. Nezapoměň pak napsat jestli by ti někdo tam, až to nedejbože budeš potřebovat, mohl zavolat. Přece tam nebudeš volat sám.
Upravil Waltr dne 08.04.2011 07:06
Waltr napsal:
Mám asisten BMW- z Polska je to automaticky dva roky po koupi moto. Češi to nemají, prý je to podle počtu prodeje ve státě.
Je to něco jako když se to poto, tak se ubytuj (max 4 hvězdičkový hotel) a my tě vyzvedneme, spravíme, hotel zaplatíme. Myslím že to je celosvětové, ale krk nedám. Jestli to jde dokoupit nevím, nicméně bych se obrátil na BMW, ti ti řeknou nejlépe. Napiš mail a je. Pak nám to tady nezapomeň napsat.
No já dostal kartičku s tel. číslem. Nonstop služba kde se hlásí. A oni asi kontaktují místní týpky a ti se o tebe starají.
Víš nezlob se na mě, ale jestli jsi chtěl abych za tebe do BMW napsal abych ti zjistil jaké číslo je na slovensku, tak to jsi měl říci. Nezapoměň pak napsat jestli by ti někdo tam, až to nedejbože budeš potřebovat, mohl zavolat. Přece tam nebudeš volat sám.
Waltr napsal:
waltře, máš něco jiného než já? protože mi to vloni po kolizi v polsku bylo prd platné
Já jsem na to číslo volal abych si to ověřil. A nejprve mi řekli že na to nemám nárok, že prý jen pro prodej v polsku.a po nějakém čase mi volal maník že to zjištoval na centrále a nárok prý mám.
Takže nevím jistě, ale pokud nemůžu věřit jejich informaci, tak čemu? Ale u BMW by mě to vůbec nepřekvapilo. Že prý jen pro prodej v polsku.
dnes už třeba pochopili že je potřeba se i o tot postarat
ludia, nerypte do nezmyslov a nevytvarajte virtualne temy
cislo funguje aj sluzba, elbori to doriesil. tema by sa mala zamknut.
a ty pořádně čti příspěvek zní "tenkrát " a když si ho otevřeš zjistíš kdy bylo tenkrát a tenkrát fakt nefungovalo tak že se zamkni sám
Upravil milan dne 11.04.2011 10:44
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!