Kdo jste to byl?! ...aneb, potkáváme se na každým rohu
Přidané 13.05.2014 07:38
...včera v cca 18,20 pan Morabo na křižovatce Revoluční/Dlouhá. Jsem na něj troubil z auta, ale nevnímal, neb měl moc práce s tím, jak se zařadil jako čuník na křižovatce před větší SUVčko, aby byl první ;o)). A taky neměl svoje rifle, čímž výrazně mate známé okolí ;o). Tak ať to jezdí.
www.jantruhlar.cz
Přidané 13.05.2014 08:56
Honza_BMW_VW napsal:
...včera v cca 18,20 pan Morabo na křižovatce Revoluční/Dlouhá. Jsem na něj troubil z auta, ale nevnímal, neb měl moc práce s tím, jak se zařadil jako čuník na křižovatce před větší SUVčko, aby byl první ;o)). A taky neměl svoje rifle, čímž výrazně mate známé okolí ;o). Tak ať to jezdí.
Srovnej si velitelskej cas, uz je letni bylo to o hodinu pozdejc
Prace to pred ten Cayenne nebyla, ale jsem od prirody fest nahluchlej, vubec nevim, ze nekdo troubil
Jinak napodobne a az mne zase potkas, tak se nestyd a dej o sobe vedet
Maiali nel Fango!
Přidané 13.05.2014 21:16
morabo napsal:
Honza_BMW_VW napsal:
Srovnej si velitelskej cas, uz je letni bylo to o hodinu pozdejc
Prace to pred ten Cayenne nebyla, ale jsem od prirody fest nahluchlej, vubec nevim, ze nekdo troubil
Jinak napodobne a az mne zase potkas, tak se nestyd a dej o sobe vedet
...čas srovnán ;o). Bylo mi divný, že jsem poslední dobou na schůzkách o 60min dříve. A o to víc s podivem, neb jsem časový diletant ;o)) Příště tedy zatroubím víc, ale tady to vypadalo, že by ten důchodec na chodníku měl pruh na trenkách
www.jantruhlar.cz
Přidané 18.05.2014 21:19
Včera okolo 14h černá 1150GS se žlutou F650GS mezi Srbskem a Karlštejnem - já se ženou na R1200GS TripleBlackovi.
Dnes cca v 11h u benzínky v Kašperských Horách R1200GSA spolu s Hondou Crosstourer a pak okolo 16,30h v Moravských Budějovicích zaparkovaná červená R1100GS u rybníka na výpadovce na Jaroměřice nad Rokytnou (že by byl majitel rybář). Jinak chcalo a chcalo - a v Německu u Grosse Arberu taková mlha, že nebylo vidět na 20 metrů.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Přidané 18.05.2014 21:40
Tonda napsal:
.... a v Německu u Grosse Arberu taková mlha, že nebylo vidět na 20 metrů.
...byli jste u Arber see? Má se tam přestavovat Gasthaus, tak jestli už stavba začala?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Přidané 18.05.2014 21:46
Jen jsme kolem projeli, jelikož fest mrholilo a byla mlha, tak nemělo cenu tam zastavovat. Ale stavebních strojů tam bylo zaparkováno docela dost, takže je možné, že tu restauraci přestavují. Je tam i hned pod tou levotočivou zákrutou (ze směru z vrchu) u motoparkoviště s "motopoutačem" (ta stará Suzuki) udělaný překop silnice, který je jen tak "nahrubo" zaasfaltován - určitě se tam něco děje.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...