Za tu cenu, co jsem zaplatil bych koupil uz 1200 gs. Jel jsem do Rodingu 2x nejprve bez penez abych nebyl nijak ovlivnen bez emoci atd. Kazdopadne kdyz majitel otevrel garaz a ja to videl hned jsme se dohodli. Byl to opravdu ferovy clovek. Dohodli jsme se ze prijedu za tyden pro ni a on uz mne cekal s odhlasenymi doklady + COC list. Pak zacal hledat a otevirat dalsi garaze a v jedne byl 27 let stary Mercedes 300 sl hardtop. Rikal tomu jungtimer. To vse umocnilo a ja prestal hledat chyby na moto, stejne bych zadne nenasel=nejsou tam.
Zrejme jsem mel stesti
jj, za pěkné jedenáctpade v Adventure se platí víc, než za první dvanáctky, taky jsem musel sáhnou hluboko do kapsy... Na to že na ní pán nejezdil si ji ještě i nastrojil doplňky :-) Ty origo kufry Ti závidím, jsou prostě na 1150 nejpovedenější, tedy co do vzhledu, k jehož dokonalosti chybí už jen přídavná světla. Tak si ji užij!
tohle je advík s malou nádrží že? Nebo to tak jen vypadá na foto? V každým případě si měl štěstí, že byl děda pod pantoflem
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Ten je tak pěknej že si hned budu muset objednat to rozšíření zobáku na mou 1150 GS.
BMW R 1150 GS ... 217 000 km
BMW R 1200 R ... 80 000 km http://schrot.raj...
Jak poznam velkou nadrz? Poznate to z fotek? Kazdopadne zjistim az
Pojedu natankovat. Ptal jsem se ho na sedlo proc je cerne a pry to tak chtel. Moto bylo na objednavku s cekaci dobou 3 mesice, jestli jsem mu dobre rozumel. One nemecky a ja na nej anglicky. Bylo to zajimave po vsech smerech.
V roce 2007 jsem koupil Hondu Cbf 1000 na Jarove a nikdy jsem nezazil ze by se za mnou nekdo ohlid a ze by nekoho ta motka zajimala. Dnes ma original najeto 11 tis a prodavam ji. Kdyz jsem jel z Hrosikem z Nemecka tak nas lidi brzdili a zvedali palec. Je to srdcovka pro vsechny. Jeste se chlubil tim ze ma iriginal folie na BMW znacich....asi je uz sundam. I am very happy.
Edit jeste rikal, ze Touratech BMW a pak jeste jedna znacka ( nemohu si vzpomenout) jsou Bandita.
alexandrmoucha přiložený následující obrázek:
Tak to je krásný kousek
Takového advíka jsem měl onehdá kupovat od Boba... Ale nakonec jsem sáhl po jiné značce
Ale myslím, že u něj možná stejně jednou skončím...
KTM 1190 Adventure R
Je to podle fotek mala nadrz. Pokud nebudes jezdit nekam, kde je rozpeti benzinek vic jak 500km, tak v tom nevidim problem. Spis naopak! I s malou nadrzi je ta masina tezkej mastodont... A cerny sedlo se da za litr presit, kdyz Te to bude hodne srat.
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Ty voe to je rychlost ruské rozvětky (hned za rohem mi to zdechlo ) a po cestě jsem chvilku bojoval s řadičkou( asi díky novým botům ),ale na to že jsem na tom 10 let neseděl to docela šlo jinak teď už jen jezdit a jezdit.....
VELKÉ DÍKY PALFIMU (takový přístup prodejce se rozhodně hned tak nevidí nazval bych to motoristickým zázrakem ještě máš u mě láhev kvalitní slivovice jsem ji v tom nadšení zapomněl v autě ) a tak též VELKÉ DÍKY Shrekovy za veškerou pomoct.
Je až neuvěřitelné že se ještě v dnešní době najdou lidé kteří, aniž by člověka znali mu pomůžou a to úplně automaticky a bez toho aby za to něco chtěli.
Pokud se mě někdo zeptá proč volit BMW tak můžu s klidným srdcem odpovědět že kromě jiného proto jaká skvělá komunita kolem teto značky je...
Cesta je cíl
lacco napsal:
Ty voe to je rychlost ruské rozvětky (hned za rohem mi to zdechlo ) a po cestě jsem chvilku bojoval s řadičkou( asi díky novým botům ),ale na to že jsem na tom 10 let neseděl to docela šlo jinak teď už jen jezdit a jezdit.....
VELKÉ DÍKY PALFIMU (takový přístup prodejce se rozhodně hned tak nevidí nazval bych to motoristickým zázrakem ještě máš u mě láhev kvalitní slivovice jsem ji v tom nadšení zapomněl v autě ) a tak též VELKÉ DÍKY Shrekovy za veškerou pomoct.
Je až neuvěřitelné že se ještě v dnešní době najdou lidé kteří, aniž by člověka znali mu pomůžou a to úplně automaticky a bez toho aby za to něco chtěli.
Pokud se mě někdo zeptá proč volit BMW tak můžu s klidným srdcem odpovědět že kromě jiného proto jaká skvělá komunita kolem teto značky je...
Jelikož se nám na vesnici rozmáhá zločin a šlendrián tak sem vytahl po třech rokách konopnicu.Jezdíjou tu děcka na kolech bez příleb,matky s kočárkama nemajů refleksní prfky,ožralí důchotci na terách...
Bohumil přiložený následující obrázek: